Diskuze a otázky - Budu grilovat...

úvodní strana | aktualizovat | dolů

Zooomer

Zooomer | 6. 07. 2010, 23:24:23 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Co je nejlepší na gril?!197!
Suroviny, příprava...!1134!

reagovat

Nejlepší odpověď podle uživatelů

Maviiis

Maviiis | 1. 01. 1970, 01:21:18

Kuřecí kousky naložený v indický masale aspon přes noc, pak napíchnutý na střídačku s cibulí, paprikou a žampionem na jehlu - a ugrilovat. LUXUSNÍÍÍÍÍ

V diskuzi je 82 příspěvků a shlédlo ji 1523 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Bad.BabE

Bad.BabE | 7. 07. 2010, 00:25:44 | více příspěvků | napsat uživateli

já nevím!1350! ale nezapomeň polít pivíčkem!1347!!1286!

Zooomer

Zooomer | 7. 07. 2010, 00:24:25 | více příspěvků | napsat uživateli

> JitkaDvorakova
Tak toho se fakt neboj!486! Jinak, jak se ze začátku zdála fajn, později to šlo rapidně dolů. Nebudu to do detailů rozebírat, někteří tady mi rozumí...

A ještě, co je to sumah a chmeli sumeli?!1250!
Dostanu to koupit u nás? Nejlíp asi v jednom pytlíku!197!

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 00:18:08

> Zooomer
Tak až TAK zle na tom nejsem !511! Ale nějaké recepty jsme si vyměnili. Ten jogurt i med s tymiánem byl můj objem. Ten med se ale musí rozehřát, na to jsem zapomněl.

Další výborná věc na gril je šopský salát s grilovanými rajčaty a paprikou... ale ta paprika se musí grilovat dokud není na povrchu černá, pak jí dát na pár minut do zavázané igelitky schladnout (půjde lépe sloupat).

SSBN

SSBN | 7. 07. 2010, 00:17:41 | více příspěvků | napsat uživateli

než se rozhoří uhlí, nacpi do sebe tři panáky vodky. A pak už ti to bude jedno !415!

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 00:17:40

Ste vobá tajuplní, jak kdyby jste zažili s Luketkou lekci tantrickýho sexu..!1309!

Zooomer

Zooomer | 7. 07. 2010, 00:13:34 | více příspěvků | napsat uživateli

> Icedrake
Nejde o závěry ale o styl vyjadřování.
Kdybych se o ní měl vyjadřovat tak bych si musel nalít další skleničku a pak si jít zapálit.Takže asi tak!1331!

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 00:12:32

zoomer:Adžika je todlenc..

Složení: česnek, paprika, kopr, sumah, chmeli sumeli, koriandr
Popis:

Původem gruzínská směs koření. Používejte jak na masa i zeleninu.Když ji necháte odležet v kvalitním oleji v ledničce krásně uvolní své aroma, (které je pro nás naprosto netradiční) potírejte jí pak maso před jakoukoliv úpravou, dejte na pečené brambory i dušenou zeleninu a všude kde dáváte rajčata i papriky.

Na bývalým sověckým jihu tím matlajou kdeco,a dá se říct s úspěchem..!923!

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 00:05:35

> Zooomer
Ehm... něco bych o Fexxy napsal, ale slíbil jsem že jí nebudu rozebírat. Takže asi tak - jestli došla ke stejným závěrům, pak nezávisle na mně.

Zooomer

Zooomer | 7. 07. 2010, 00:03:44 | více příspěvků | napsat uživateli

> JitkaDvorakova
To je všechno hezké, ještě co je to ta adžika?!1250!

Zooomer

Zooomer | 7. 07. 2010, 00:03:15 | více příspěvků | napsat uživateli

> Icedrake
No je to psáno jejím stylem, i ty ingredience by odpovídaly!2!

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 00:00:58

Já špízy na grilování nakládám do oleja s adžikou a česnekem,hrozně dobrý,i když k tomu v Česku chybí ožralej kirgizskej prodavač u cesty,dotvářející atmošku..!6!!33!

uživatel eliminován | 6. 07. 2010, 23:52:06

> DeathCoil
Ne, vůbec nechytí (pokud ten jogurt neokořeníš) - ale hodně zkřehne.

uživatel eliminován | 6. 07. 2010, 23:51:03

> Icedrake Vepřový do jogurtu? Nechytí to tu chuť? Spíš bych to vepřový nechal zatáhnout. Pokud nepustí šťávu, ale zůstane uvnitř, bude měkký stále !1!

uživatel eliminován | 6. 07. 2010, 23:49:24

> Zooomer
Fexxy? Ne, tohle je můj recept. Možná ho má ona ode mne !511!

Zooomer

Zooomer | 6. 07. 2010, 23:48:34 | více příspěvků | napsat uživateli

> Icedrake
By Fexxy?!486!

To s tím medem je dost zvláštní...

uživatel eliminován | 6. 07. 2010, 23:35:06

Co je také dobré je nakládat vepřové maso do jogurtu - hodně změkne.

uživatel eliminován | 6. 07. 2010, 23:34:37

Maso (kuřecí, ale i hovězí) potři medem smíchaným se solí a tymiánem, zabal do alobalu, griluj.
Nebo zkus papriky plněné směsí balkánského sýra a vařených brambor, ogrilované je to skvělé.

uživatel eliminován | 6. 07. 2010, 23:32:50

> Zooomer Tak to nalož do vody, bude to originální.
Nevim, co tam na tom chceš vymyslet. Jistě, že uděláš nějakou grilovací směs, do který to naložíš. Otázkou zůstává, co do toho dáš (a dáš tam to, co ti voní a chutná, ne?)

Zooomer

Zooomer | 6. 07. 2010, 23:30:51 | více příspěvků | napsat uživateli

> DeathCoil
MI chutná všecko ale rád bych věděl nějakoui spešl fintu na něco extra!1187! A na něco co by jedli ostatní!20!
Do grilovacího to zvládne hodit každý mamrd!1250!

uživatel eliminován | 6. 07. 2010, 23:28:52

> Zooomer Nalož to do toho, co ti chutná, ne? !1!

Zooomer

Zooomer | 6. 07. 2010, 23:27:56 | více příspěvků | napsat uživateli

> DeathCoil
No tos mi pomoh!20!
Když vařím tak grilování je nejčastější způsob přípravy... Zajímají mě třeba vlastní zkušenosti, nápady atd!197!

uživatel eliminován | 6. 07. 2010, 23:25:00

Steaky, kotlety, špízy, ryby

předchozí | 0 | 30 | 60 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

přípravasurovinagril

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑