Diskuze a otázky - Budu grilovat...

úvodní strana | aktualizovat | dolů

Zooomer

Zooomer | 6. 07. 2010, 23:24:23 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Co je nejlepší na gril?!197!
Suroviny, příprava...!1134!

reagovat

Nejlepší odpověď podle uživatelů

Maviiis

Maviiis | 1. 01. 1970, 01:21:18

Kuřecí kousky naložený v indický masale aspon přes noc, pak napíchnutý na střídačku s cibulí, paprikou a žampionem na jehlu - a ugrilovat. LUXUSNÍÍÍÍÍ

V diskuzi je 82 příspěvků a shlédlo ji 1519 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 26. 09. 2010, 12:26:47

samozřejmě moje naložené extra jemné a zároveň pálivé kotletky..!11!

ricidur15

ricidur15 | 26. 09. 2010, 12:23:26 | více příspěvků | napsat uživateli

> Zooomer sežer to syrový

uživatel eliminován | 26. 09. 2010, 06:40:29

> teapunkZvláště doporučuji dětem v mateřince jako dezert po dobrém obědě!1350!

uživatel eliminován | 26. 09. 2010, 06:38:15

> VerdiktPrsíčka nic moc.Lepší stehna.Jsou šťavnatější.A ta kůžička........waaaau!!!

uživatel eliminován | 26. 09. 2010, 06:34:41

Na gril? Snad každý maso krom hovězího.Grilujeme dost často,po celý rok. Zásadně ale ne na dřevném uhlí.Jedině na poctivém dřevu,zasypávaném suchými pilinami. Maso je pak více prouzené než propečené a chutná o 100% lépe. A suroviny? To záleží na chuti každého.Jedna rada nad zlato-nikdy se nedrž "zaručených receptů". Vyzkoušej je ,příště ale zkus obměnit,něco přidej,něco vynech atd atd.

uživatel eliminován | 26. 09. 2010, 05:32:12

Zeptej se Fexxy nebo AlesekBB - to jsou místní kuchaři !1262!

Zooomer

Zooomer | 26. 09. 2010, 03:07:33 | více příspěvků | napsat uživateli

> Eva_Braun
Asi vím co myslíš!1331!
Jooo...Nostalgie je krásná věc!1134!Dobrou Marti!517!

uživatel eliminován | 26. 09. 2010, 03:03:17

> Zooomer
!2! to jedine
mimochodem..ted vypadáš víc jako Zoomer nebo AlešekBB? :D
Ted sem si psutila scotty doesn´t know,a jdu spát..tak dobrou !1355!

Zooomer

Zooomer | 26. 09. 2010, 03:01:59 | více příspěvků | napsat uživateli

> Eva_Braun
Mělo to být matoucí (pro případ že by nekoukli na ip adresu!2!)
A taky trochu něco nového!197!

uživatel eliminován | 26. 09. 2010, 02:58:56

> Zooomer
Fake s vražedným pohledem,aby se admini zalekli,a nedali mu taky bana.!2!

Zooomer

Zooomer | 26. 09. 2010, 02:58:18 | více příspěvků | napsat uživateli

> Eva_Braun
To je jenom ňákej fejk!2!
Pro banánový případy!1331!

uživatel eliminován | 26. 09. 2010, 02:56:43

> Zooomer
vytáhla sem tvuj zůmří profil k životu !1358!

Zooomer

Zooomer | 26. 09. 2010, 02:54:34 | více příspěvků | napsat uživateli

> Eva_Braun
Cos to vytáhla???!1358!

uživatel eliminován | 26. 09. 2010, 02:17:47

!1286! taky chci grilovat...te´d ale !2!

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 20:26:15

*gril !1350!!1350!!1350!

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 19:48:29

My dáváme na gryl zelený orbitky

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 19:45:43

Tak určitě nějaký pes ,nejlépe ratlík.!2!

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 18:19:56

ale radši ho spíš vysyp!876!

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 18:19:06

Vůbec neřešit, kup si grilovaí koření, vysip ho do vaničky s pivem. Namočit na chvilku kuřecí prsíčka a šup s nima na gril. Ještě je během toho tím občas potírat a výsledek je nepřekonatelnej. !585!

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 15:59:42

ja envimmmm asi nic nejsem na to moccc

Maviiis

Maviiis | 1. 01. 1970, 01:21:18 | více příspěvků | napsat uživateli

Kuřecí kousky naložený v indický masale aspon přes noc, pak napíchnutý na střídačku s cibulí, paprikou a žampionem na jehlu - a ugrilovat. LUXUSNÍÍÍÍÍ

djz.88

djz.88 | 7. 07. 2010, 14:10:04 | více příspěvků | napsat uživateli

hovezi, tak 3-5 dni nalozene, v horkosladke marinade s peprovym nadechem :P

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 14:08:51

Hermelin,lilek,paprika

Bad.BabE

Bad.BabE | 7. 07. 2010, 13:00:21 | více příspěvků | napsat uživateli

> Zooomer
ne tu v porubě blízko zastávký Bajkalská!1350!

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 12:07:08

Jedine Šašlik ;)

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 12:00:06

Nejlepší na gril je Vanilkový dort
ingredience: těsto: 5 vajec, špetka soli, 200 g hladké mouky, 200 g cukru krupice, 5 lžic oleje
krém: 400 ml mléka, 1 sáček prášku Zlatý klas (prodává se na Slovensku), 1 vanilkový cukr, 250 g másla, 150 g moučkového cukru. 1 lžička vanilkového aroma
poleva: 140 g ztuženého tuku, 4 lžíce mléka, 280 g moučkového cukru
příprava: Bílky šleháme se špetkou soli. Až se začne tvořit bílá pěna, přidáme cukr a ušleháme tuhý lesklý sníh. Do sněhu po jednom zašleháváme žloutky a po lžících olej. Nakonec vařečkou zlehka vmícháme mouku. Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy a upečeme (180°C asi 35 minut). Necháme vychladnout. Studený korpus dvakrát podélně rozřízneme. Zlatý klas rozmícháme s vanilkovým cukrem v troše mléka. Zbytek mléka zahříváme na plotně, do horkého vlijeme mléko s rozmíchaným práškem a cukrem a za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme asi 1 minutu. Odstavíme a za občasného míchání necháme vychladnout (možno urychlit postavením do studené vody). Máslo s cukrem ušleháme do pěny a postupně po lžících zašleháváme vychladlý Zlatý klas. Nakonec vešleháme vanilkové aroma. Jednotlivé pláty dortu pokropíme rumem nebo ovocnou šťávou, pomažeme krémem a složíme na sebe. Potřeme i boky dortu a obalíme kokosem. Povrch dortu polijeme polevou a po zaschnutí dozdobíme zbytkem krému, případně jinými ozdobami.
!1287!

marketka92

marketka92 | 7. 07. 2010, 11:04:53 | více příspěvků | napsat uživateli

tg treba to maso??:D

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 02:47:05

> Zooomer
!1350!

Zooomer

Zooomer | 7. 07. 2010, 02:25:14 | více příspěvků | napsat uživateli

> x-lenka-x
To já umím taky... I když ne zrovna pořádně!1156!!2!

uživatel eliminován | 7. 07. 2010, 02:16:33

> Zooomer
Což já umím!1279!
Alespon z části!1150!

předchozí | 0 | 30 | 60 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

přípravasurovinagril

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑