Diskuze a otázky - umíte vařit????

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 21:36:07 |

šup nějaký good recept na pondělní večeři pro dva... !582! !582!

reagovat

Nejlepší odpověď podle uživatelů

uživatel eliminován | 1. 01. 1970, 01:20:32

Pokud máte rádi ryby a houby, tak fakt doporučuju tohle.. je to úžasný.

2 plátky lososa 6 čerstvých žampionů k plnění cibule hrst mandlí, vlašských a kešu ořechů smetana hemelín 100g nivy smetanový taveý sýr máslo citronový pepř 100g anglické slaniny brambory zelenina na oblohu

Oloupaným žampionům vyřízneme nožičky, které osmahneme spolu s cibulí, k polovině této směsy přidáme nastrouhanou nivu a touto hmotou naplníme kloboučky žampionů. Dáme je zapéci s uvařenými a na čtvrtky nakrájenými bramborami, které jsme obalili libovou anglickou slaninou. Lososa opečeme na másle, lehce osolíme a opepříme.
Zbytek směsi cibule a žampionů zahustíme smetanou, přidáme nasekané oříšky a mandle, tavený sýr a nadrobno nakrájený her,eín. Provaříme, dokud se omáčka nespojí.
Lososa podáváme přelitého sýrovou omáčkou s opečenými bramborami, plnenými žampiony a zel. oblohou

V diskuzi je 140 příspěvků a shlédlo ji 7396 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | 120 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 08:19:40

tak hlady bych nezdechnul !2!

btw
barunka.baris jj to si myslím taky !2!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 08:11:55

Jo myslím že umím ale pořád nějaký jídla my nejdou tak jak bych si představoval třeba Lasagne!20!jsem delal uz asi třikrát a po každý to byla jen takova těstovinova blitka!2!

smalldevil

smalldevil | 26. 01. 2009, 08:09:51 | více příspěvků | napsat uživateli

vajca !16!

spanky_92

spanky_92 | 26. 01. 2009, 08:00:08 | více příspěvků | napsat uživateli

jj umím !1423!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 07:49:11

jasně že jo, je to ostuda, když holka vařit neumí!1326!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 07:40:22

Africké kuře
Ingredience: kuřecí řízky, 200 g žampionů, 2 banány, lžička tymiánu, sůl
Postup přípravy: Kuřecí řízky nakrájíme na větší kousky a osolíme. Vložíme do pekáčku, přidáme pokrájené žampiony a na kolečka nakrájené banány, tymián a zalijeme šlehačkou. Pečeme v troube dokud maso není měkké.
Přílohou mohou být na čtvrtky nakrájené brambory pečené v troubě nebo rýže.
třeba... !1134!

teddinka1

teddinka1 | 26. 01. 2009, 07:30:51 | více příspěvků | napsat uživateli

Je jich spousta.

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 06:42:25

vařit umim ale jen když se mi chce a bez receptu spíš podle toho co najdu aby to bylo zdravý to když mám záchvat zdravý stravy... sice je to dobrý a kámoškám taky chutná ale chlapy většinou reagujou tak že si daj radši něco pořádnýho než takovýhle blafy...

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 05:06:40

Já umím hlavně jíst. !528!

sin.gularita

sin.gularita | 25. 01. 2009, 22:44:01 | více příspěvků | napsat uživateli

..nějaká amatérská kuchařka :D

sin.gularita

sin.gularita | 1. 01. 1970, 01:20:32 | více příspěvků | napsat uživateli

RECEPT na " Nikdy nevíš, co se děje za zdí " : "SLOŽKY:SOLUTAN,XANTEDRIL ČI MODAFEN.TO JSOU VÝCHOZÍ SUROVINY ,ZE KTERÝCH VYROBÍŠ ZPOČÁTKU EFEDRIN.ZA POMOCI LOUHU SODNÉHO,KYSELINY SOLNÉ,TOLUENU.Z TOHO UDĚLÁŠ TZV.MATEČÁK,ZE KTERÉHO TI NA TÁLE VE FINÁLE VYLEZE EFEDRIN.TEN ZE SKLA SEŠKRÁBEŠ.EFEDRIN SMÍCHÁŠ VE VARNÉ BANCE S FOSFOREM ,PŘIDÁŠ JOD A KYSELINU FOSFOREČNOU JAKO REAKČNÍ ČINIDLO.POSTUPNĚ V URČITÝCH POMĚRECH.NÁSLEDNĚ PROVEDEŠ REAKCI,,.ZAHŘÍVÁŠ TUŠÍM PŘI 187 STUPNÍCH.NEJLÉPE DVAKRÁT DVACET MINUT.POUŽIJEŠ NOVÝ ČISTÝ MATEČÁK Z LOUHU A TOLUENU.MATEČÁK SMÍCHÁŠ S ,,REAKČNÍ SMĚSÍ.,,. MATEČÁK PROTŘEPEŠ.VYTÁHNEŠ Z NĚJ FINÁLNÍ SMĚS,KTEROU ZNEUTRALIZUJEŠ KYS.SOLNOU.SMĚS ZKONTROLUJEŠ NEUTRÁLNÍMI PH INDIKAČNÍMI PAPÍRKY.NEJLÉPE PH 7 AŽ SLABĚ KYSELÁ.NIKOLIV ALKALICKÁ-ZÁSADITÁ.ZNEUTRALIZOVANOU SMĚS VYTÁHNEŠ Z MATEČÁKU A ODPAŘÍŠ OPATRNĚ NA SKLENĚNÉM TÁLE." !465! .. romatika ;-) .. that´s joke :)

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 22:34:15

hej neeeeeeeeumimmmmmmmmmmm!598!

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 22:30:11

> berusenka16
jako ja nerad ochutnavam vsechno :-D pac ja neumiím ochutnavatz :-D ja umim jenom jist :-D ochutnam jedonu a pak uz musim furt :-D

berusenka16

berusenka16 | 25. 01. 2009, 22:28:27 | více příspěvků | napsat uživateli

Skarface.. no jo no, ono by bylo asi blbý, když jsi kuchař a když bys něco vařil a nemohl to ochutnat....!1350!

Baurela

Baurela | 25. 01. 2009, 22:27:34 | více příspěvků | napsat uživateli

zitra budu delat zapecene brambory s mletym masem a postrouhane syrem,mnaaam!1424!

M_a_k_i_

M_a_k_i_ | 25. 01. 2009, 22:27:05 | více příspěvků | napsat uživateli

hovězí steak naložený v pepři s cibulkou, slaninou a žampióny a k tomu brambor v alobalu .. mňamka

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 22:26:51

> berusenka16
mě chutná všechno!

berusenka16

berusenka16 | 25. 01. 2009, 22:26:04 | více příspěvků | napsat uživateli

Skarface.. tak já nevim... co nechutná tobě???? prostě něco že to jen cejtíš a je ti špatně... já jinak snim, skoro všechno bez keců....

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 22:24:40

pusinkaxena: já zas ne...!2!

RicouseQ

RicouseQ | 25. 01. 2009, 22:24:21 | více příspěvků | napsat uživateli

malem vyhoořela kuchyně,zničena mikrovlnka a sporak mluvi sami za sebe :-D takže jasny umim varit :-D

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 22:23:31

> berusenka16
ses fakt divna nevim co mas proti cibuli!!!! no aspon v necem semnou souhlasis

berusenka16

berusenka16 | 25. 01. 2009, 22:22:19 | více příspěvků | napsat uživateli

Skarface.. souhlasim s tebou, taky bych nevěru neodpustila

berusenka16

berusenka16 | 25. 01. 2009, 22:21:15 | více příspěvků | napsat uživateli

Skarface.. ne proto ho nejim....

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 22:19:10

> pusinkaxena
no proc ne preci bych nebyl s holkou co by me podvedla ne ? v tom neni logika :-) i kdybych ji miloval sebevic tak kdyby me podvedla tak ma smulu

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 22:17:12

> pusinkaxena
nejde o upravu! proste ste vsichhni vybiravý a mate moc rozežranou hubu :-D ja snim vsechno a vubec nedrzkuju a kdyz mi to nechutna tak to nejim vubec! a ne abych nekomu pridelaval praci tim abych mu rekl rozmixuj to a klidne to snim to fakt ne!

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 22:15:21

> Skarface
fij to neeeeeeeeeeeee!486!!486!

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 22:14:42

> berusenka16
jako hele dam ti priklad davas si jidlo čevabčiči jo a k tomu jidlu proste patri cibule bez toho to neni ono a ted mi rekni to by sis tu cibuli fakt rozmixovala ?

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 22:13:56

> Skarface
souhlasím...ale třeba přítel mi tvrdil když jsem dělala kuřecí stehýnka pečené na cibuli s mrkví že to nesní tu mrkev že nemá rád vařenou ani jinak upravenou a věř nebo ne,on to jí a miluje to dokonce...kam ji dám tam ji sní a s chutí,říkal že jde o způsob úpravy jídla..tak co řekneš mi ten tajný recept????

berusenka16

berusenka16 | 25. 01. 2009, 22:13:06 | více příspěvků | napsat uživateli

Skarface.... v jakým třeba??? no jo no, proto je těch jídel tolik, aby si každej mohl vybrat, to co mu chutná

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 22:12:39

> pusinkaxena
a i kdyby me podvadela me je to vlastne jedno hned jak se to dozvim ji reknu jen cau a budu v klidu:-)

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | 120 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

šupgoodvečeřerecept

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑