Diskuze a otázky - umíte vařit????

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 01. 2009, 21:36:07 |

šup nějaký good recept na pondělní večeři pro dva... !582! !582!

reagovat

Nejlepší odpověď podle uživatelů

uživatel eliminován | 1. 01. 1970, 01:20:32

Pokud máte rádi ryby a houby, tak fakt doporučuju tohle.. je to úžasný.

2 plátky lososa 6 čerstvých žampionů k plnění cibule hrst mandlí, vlašských a kešu ořechů smetana hemelín 100g nivy smetanový taveý sýr máslo citronový pepř 100g anglické slaniny brambory zelenina na oblohu

Oloupaným žampionům vyřízneme nožičky, které osmahneme spolu s cibulí, k polovině této směsy přidáme nastrouhanou nivu a touto hmotou naplníme kloboučky žampionů. Dáme je zapéci s uvařenými a na čtvrtky nakrájenými bramborami, které jsme obalili libovou anglickou slaninou. Lososa opečeme na másle, lehce osolíme a opepříme.
Zbytek směsi cibule a žampionů zahustíme smetanou, přidáme nasekané oříšky a mandle, tavený sýr a nadrobno nakrájený her,eín. Provaříme, dokud se omáčka nespojí.
Lososa podáváme přelitého sýrovou omáčkou s opečenými bramborami, plnenými žampiony a zel. oblohou

V diskuzi je 140 příspěvků a shlédlo ji 7435 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 23:46:24

Neumím Vařit A Nesnáším Vaření!617!Ale Péct Mě Baví...!617!Zvláštní...!1107!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 13:10:19

umím polívku ze sačku!965!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 13:06:11

neumim!863!!863!!863!!863!!863!!863!!863!!863!

uživatel eliminován | 1. 01. 1970, 01:20:32

Vařím tak jak asi kreslím! Takže to vždycky p****!!703!

uživatel eliminován | 1. 01. 1970, 01:20:32

neumim!446!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 12:27:03

ŠPAGETY S TUŇÁKEM, ŽAMPIONY V TOMAT.OMÁČCE

Potřebuješ velké balení filé, 2plech.tunáka ve vlastní štávě, cibuli, žampiony, lahev kečupu a kvalitní špagety.
Filé lehce rozmraz, okořeň kořením na ryby a osmahni. Mezitím si nakrájej žampiony, nech okapat tuňáka a dej pomalu vařit těstoviny. Nikdy je nevař moc dopředu a neslívej !!! Nech je ve vodě, dokud nebudeš servírovat!
Jakmile máš filé hotové, vařečkou ho v pávni pokrájej na větší kusy, přidej cibulku, žampiony, nech chvilku osmahnout. Pak přidej tunáka, vše promíchej a zalej kečupem. Zmírni ohen, promíchej. Jakmile kečup bublá..máš hotovo.
Rychlé, velice dobré. Můj syn to miluje. !1!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 12:16:49

TAGLIATELI S KRABÍM MASEM, ŽAMPIONY ve SMET.OMÁČCE

Uvaříš široký nudle - tagliateli, kup raděj kvalitní italský, než levný sračky. Ideální jsou špenátové. Na pánvi osmahneš žampiony, přidej krabí tyčky nakrájené na kostky, rozmačkaný česnek dle chuti, sůl, zalej smetanou - na vaření v krabičce - dobře houstne, přilej torchu bílého vína - ale nemusíš, pokud nemáš.. a nech zpěnit. Velice jednoduché a chutné. !1!

Bon apetit!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 12:16:41

možná bych něco zvládla..!122!

GingerXX

GingerXX | 26. 01. 2009, 11:58:31 | více příspěvků | napsat uživateli

> lemken
Citlivko :-) V syrovym stavu se to ještě dá, ale smažený... !1345!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 10:57:35

chleba s máslem !1107!

BadFac3

BadFac3 | 26. 01. 2009, 10:39:14 | více příspěvků | napsat uživateli

> Jennynka.. vaau, tebe chci za zenu :D:D

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 10:21:15

i péct !1358! zrovna dělám bábovku !1331!!731!

mnamka.

mnamka. | 26. 01. 2009, 10:14:56 | více příspěvků | napsat uživateli

co třeba něco itálie...??

PENNE TĚSTOVINY S KUŘECIM NA BÍLÝM VÍNĚ A SMETANOVOU OMÁČKOU A SÝREM .

na cibulce orestuješ osolený kuřecí maso, podleješ lehce bílým vínem a dusíš.
Když je maso dost měkký ( já ho mam rád fakt rozpádavácí) zaleješ smetanou na šlehání ( ne na vaření, to pak špatně houstne) a přidáš bazalku. Bokem si uvaříš penne (druh těstovin)..omáčku pak ještě zahustíš trochu strouhaným sejrem a můžeš podávat..zbytkem sejra posypeš a baštíš..vynikající záležitost.

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 10:10:31

Jo a toasty !967!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 10:10:21

Umim párky a polívku z pytliku !967!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 09:54:12

Elischqa: no, žampióny bych ješté zkousnul...to je v říši hub takový menší zlo, ale hermelín a nivu? Ani smykem...by to ze mě lítalo o 106 !122!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 09:45:42

> lemken
Věř, že ano !1277!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 09:34:30

Elischqa: no já, houby, hermelín a niva opravdu nejde dohromady...

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 09:28:20

jojo umím

KaCkA1852

KaCkA1852 | 26. 01. 2009, 09:26:25 | více příspěvků | napsat uživateli

no, o svým umění bych raději pomlčela :D

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 09:20:59

> lemken
!1331! Recept ušitý Tobě na míru !1382!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 09:20:21

> GingerXX
!363! Jakto? .. to je škody.. je to fakt výborný.

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 09:19:00

Elischqa: páni...takových věcí, který nejim pohromadě jsem ještě neviděl...!1!

_MiSsuLkAa_

_MiSsuLkAa_ | 26. 01. 2009, 09:18:16 | více příspěvků | napsat uživateli

jíst mi de ale líp:D

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 09:07:26

jo párky bych zvládla.....!121!

GingerXX

GingerXX | 26. 01. 2009, 09:06:54 | více příspěvků | napsat uživateli

> Elischqa
To vypadá nádherně, škoda, že můj přítel na takový jídla není !1397!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 08:53:18

barunka.baris tak já myslím všeobecně, že by to tak mělo být !2! samo, že ne, aby borka fungovala jako vývařovna !811! btw jasně, ale tak neznám zatím takového moulu !2!

uživatel eliminován | 1. 01. 1970, 01:20:32

Pokud máte rádi ryby a houby, tak fakt doporučuju tohle.. je to úžasný.

2 plátky lososa 6 čerstvých žampionů k plnění cibule hrst mandlí, vlašských a kešu ořechů smetana hemelín 100g nivy smetanový taveý sýr máslo citronový pepř 100g anglické slaniny brambory zelenina na oblohu

Oloupaným žampionům vyřízneme nožičky, které osmahneme spolu s cibulí, k polovině této směsy přidáme nastrouhanou nivu a touto hmotou naplníme kloboučky žampionů. Dáme je zapéci s uvařenými a na čtvrtky nakrájenými bramborami, které jsme obalili libovou anglickou slaninou. Lososa opečeme na másle, lehce osolíme a opepříme.
Zbytek směsi cibule a žampionů zahustíme smetanou, přidáme nasekané oříšky a mandle, tavený sýr a nadrobno nakrájený her,eín. Provaříme, dokud se omáčka nespojí.
Lososa podáváme přelitého sýrovou omáčkou s opečenými bramborami, plnenými žampiony a zel. oblohou

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 08:41:13

> ReTRe
no pro mne to tak je!1! a zase na druhou stranu beru jako ostudu, když kluk neumí vzít do ruky šroubovák, vyměnit žárovku nebo něco opravit!5!

uživatel eliminován | 26. 01. 2009, 08:35:09

umím a řekla bych že dobře..ráda experimentuju a zatím každému chutnalo...za dob školy ke mě chodili špolužáci na obědy!818!

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

šupgoodvečeřerecept

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑