Diskuze a otázky - Vyměňte peklo za ráj

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 12. 2021, 09:35:41 |

Vše je o tom, co máte v hlavě, většina z vás má v hlavě peklo, protože slouží mnoha pánům a když se jednomu pánu zavděčí tak jiné pány rozhněvá. Pochopte konečně to, že nejde sloužit mnoha pánům a zvolte si proto jednoho pána a tím pánem je pravda, pravda to je pravidelnost, na kterou je spolehnutí, podívejte se na vesmír, jak zde vše funguje pravidelně a spolehlivě protože vesmír má svoje jednoduchá pravidla která se nemění podle situace tak jako lidská pravidla.

Složitá pravidla, která se neustále mění proměnila ráj na peklo, a tak máte v hlavě peklo! Podívejte se na programy, které ovládají stroje, pokud jsou programy zbytečně složité tak zde jsou chyby a problémy! Jak vlastně dochází k tomu, že vznikne složitý program, který chybuje? Podívejme se na mobilní telefony, co mají složitý operační systém, který chybuje, proč se začali vyrábět telefony se složitým operačním systémem?

Vše je zde hra, a když nás přestane bavit jednoduchá hra tak začneme hrát složitou hru, když nás nebaví už jednoduché lži, tak začneme vytvářet složité lži atd. Jednoduchost je nudná a dělá z nás loutky které mnohé ovládá, a tak je zde příčina která má za následek složitost! Složitost může nahradit za jednoduchost optimalizace která eliminuje vše co je zbytečné, musíme mít v hlavě mnoho zbytečných informací a zbytečných programů?

Mnoho ubožáků by se chtělo psychicky změnit, aby měli konečně v hlavě místo pekla ráj, problém je v tom že žijí jenom v pekle, a tak na ně psychicky neustále tlačí peklo, a tím není možné z hlavy dostat peklo. Všude kde se používají peníze tam je i konzumní peklo, peníze to byl veliký pekelný vynález, který stvořil ekonomické peklo založené na tom, že čerti mají dluhy. Peníze jsou mučící nástroj, který používají elity v pekle k tomu, aby psychicky zlomili čerty v pekle.

Vše je o tom že z dálky peklo vypadá jako ráj, stejně tak v pekle čerti z dálky vypadají jako andělé, jde o to abychom poznali z blízka realitu, ve které žijeme a pochopili to, jak funguje peklo, peklo funguje na lži a krádeži, dobrota je v pekle žebrota. Všude platí v pekle, co je dovoleno těm, co jsou nahoře to je zakázáno těm, co jsou dole, rovnost v pekle je jenom v tom že je zde každý čert dočasně a po smrti už nic není. Nerovnost znamená to, že nadbytek pro čerty, co jsou nahoře, vytváří nedostatek pro čerty, co jsou dole.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 451 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑