Diskuze a otázky - Situace všemu kraluje

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 10. 2021, 15:11:43 |

Od pradávna každý člověk hledá odpovědi na složité otázky, aby v životě tak zbytečně nechyboval, největší otázkou je zde kdo zde všemu kraluje? To vedlo k tomu, že zde vznikla svatá víra a pohádky, a tak si děti a věřící lidé naivně myslí že všemu kraluje svatý bůh který je stvořitelem a hospodářem, takto vzniklo mnoho bohů a tím i mnoho náboženství a každé náboženství a každá sekta, hlásá svoji svatou subjektivní pravdu o tom, co je správné.

V pohádkách a náboženství je to o tom že protikladem dobra je zlo a dobro vždy jistě zlo porazí, Hospodin je dobrý a Satan je zlý, ve skutečnosti zde není dobro a zlo, ani zde není Hospodin a Satan! Situace všemu kraluje, vše, co je živé to je loutkou, kterou od narození do smrti ovládá jenom situace, jsme situací manipulování více než si myslíme, svoboda je iluze!

Naše psychické a ekonomické problémy jsou následkem situace, se kterou si neumíme poradit, neselhávají ale jenom lidi, selhávají i stroje a programy, vše v nás a okolo nás to je testovací verze ve které jsou chyby, dokonalé je jenom to, co se nezměnilo milion let, vše, co se mění podle situace to je nedokonalé a chybující! Bible v nahotě odhaluje lidskou nedokonalost, teprve s dlouhým odstupem času spatříme chyby, které jsme nespatřovali, čas má dost času na to, aby nám ukázal chyby, co dělají lidi.

Každá svatá celebrita to je jenom mýdlová bublina s nulovou hodnotu, v současnosti už dva roky z nás média globálně dělají pitomce a tvrdí nám, že je zde pandemie, na kterou lidi mnoho umírají. To že lidi umírají na infekční nemoci není nic nového pod sluncem, infekční nemoc je jenom následek naší genetické nedokonalosti.

To, co je geneticky dokonalé to není ani nemocné, z pohledu evoluce jsme jenom evolučním dočasným experimentem a nebude to už evolučně trvat dlouho a práce za mzdu zde už pro lidi nikde nebude, na práci zde budou jenom stroje a programy, robot prezident bude vyznamenávat roboty, nejsou na světě už lidi, tak nejsou problémy s lidmi, vše je zde dočasně a vše se recykluje. 
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 243 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑