Diskuze a otázky - Sebeláska je dokonalý lék

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 09. 2022, 08:30:13 |

Milovat boha znamená milovat na prvním místě sebe, bůh není nad námi v ráji, bůh je v naší hlavě, která řídí naše tělo, kolik je na světě inteligentních tvorů tolik na světě i bohů, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, nestarej se o cizí, protože tím přijdeš o svoje, dobrota je žebrota!
!905!
Psychopati stvořili pokrytecké ideologie založené na tom, že se staráme o cizí a tím se z nás všech stali žebráci a ubožáci, podívejte se do přírody zde se každý stará jenom o sebe, a proto je zde přírodní ráj, žijeme v civilizačním pekle, protože se staráme o to, co nám nepatří, vlády nutí ty, kterým vládnou, aby se z nich stali otroci a vojáci.
!905!
Rovnost je zde jenom ve smrti, nadbytek pro ty, co jsou nahoře vytváří nedostatek pro ty, co jsou dole, není zde nikde na světě demokracie, je zde všude kleptokracie! Vládnou nám lháři a zloději, dobrota je v pekle žebrota, ano žijeme všichni v konzumním pekle a v pekle nejsou svatí andělé!
!905!
Je zde u mnohého uměle vytvářen nedostatek, aby to těm, co jsou nahoře přineslo moc a bohatství, v přírodě je pro všechny všeho dostatek protože je zde všude sebeláska, která je na vše dokonalým lékem, neznaboh křičí ty jsi neznaboh, neznáme pravého boha, protože v nás není sebeláska!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 93 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑