Diskuze a otázky - Profil Vita1971 a jeho upřímná zpověď

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 29. 06. 2022, 11:47:55 |

Už mě fakt nebaví se na svět dívat jen očima monitoru! Nechci se na to jen dívat, chci to prožít. Každý den koukám do monitoru a vidím ten potenciál, co život nabízí. Kde bych mohl být, jaký život bych mohl žít, kdybych býval nebyl taková neschopná nula. Všechno hezké a běžné, co život přináší znám jen díky počítačové obrazovce. Vztah? Ten znám jen z filmů a z pozorování přátel. Sex? Ten znám jen z porna.

Nebýt internetu a počítače, tak vlastně ani nevím, jak nahá ženská vypadá! Cítím se jako velká nula. Jsem prostě hrozně moc osamělý a nemám pro co žít. Nenávidím se za to, jaký jsem a chci to změnit! Nic sem si pořádně neužil! Já nechci fňukat! Jenže já už prostě nevím, co mám dělat! Každý den vidím na sociálních sítích hromadu šťastných lidí. Já nechci nic vzdávat. Každý den za tím monitorem vidím, jaký obrovský potenciál život skrývá.

Vidím ten potenciál, jak člověk může žít, když je trochu schopný a není takový tupý ubožák jako já. Život je dar! A já ho chci využít a prožít naplno. Ale prostě se mi to nedaří a neustále ve vše selhávám. Mám v sobě hromadu zdravé naštvanosti, která chce zvednout zadek a okamžitě začít bojovat! Nejlíp teď hned. Chci si najít holku. Chci konečně zažít orgasmus.

Chci práci, která mě bude bavit a kde si vydělám na víc než na zaplacení nájmu, energií a jídla. Ale prostě tak jako všechny cesty vedou do Říma, tak v mém případě všechny moje snahy vedou vždy do deprese! Já tak strašně moc chci změnit můj život. Ale nikdy se mi to nepodaří! A díky tomu se cítím hrozně bezmocně. Skoro jako kdyby ta prohra byla předem daná.

Moje ego mi říká, že to není pravda a že mám dál bojovat, ale praxe a skutečný život mi pak ve chvíli ukáže opak. Chtěl jsem lepší práci, tak jsem chodil po pohovorech a nikde mě nevzali. Chtěl jsem si konečně najít holku, kterou jsem nikdy neměl. Začal jsem chodit do klubů a oslovoval jsem tam holky. Seznamoval se s novými lidmi. Jezdil na různé akce a socializoval se, kde to jen šlo.

Byl jsem i na seznamkách. A výsledek? Našel jsem si nové kamarády, což je fajn. Ale stejně jsem furt sám! Já nechci fňukat! Chci bojovat! A jestli něco fakt nechci a co fakt odmítám, tak je to flegmatismus! Nechat to být a smířit se s osudem je pro mě absolutně nepřijatelný!

Ale prostě už nevím, co mám dělat, protože všechny moje snahy vedou vždycky akorát do deprese! Tohle je fakt peklo. Je to hrozný pocit. Jste smutní, nenávidíte se a každý den koukáte do toho monitoru a vidíte a uvědomujete si, kde byste mohli být, kdybyste bývali nebyli takový moulové. Jakej odlišný a lepší život byste bývali mohli žít. Ale nemůžete, protože jste neschopné nuly.
!1394!

reagovat

Nejlepší odpověď podle uživatelů

Vita1971

Vita1971 | 2. 07. 2022, 20:32:28

> gurubhagavan Ty jsi dement co si tu vymýšlí píčoviny, holt jsi blázen, který si na něco hraje a píšeš takový hovna, potřebuješ se asi z něčeho vypsat Mrkvičko!811!!811!!811!

Nejlepší odpověď podle autora

uživatel eliminován | 3. 07. 2022, 17:07:12

Všichni jsou blázni a já jsem ředitel blázince
!1394!

V diskuzi je 27 příspěvků a shlédlo ji 1313 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 14. 12. 2022, 05:47:00

Láska a pravda jenom za peníze proměnila optimisty na pesimisty, za každý dobrý skutek je v pekle každý čert potrestán, protože v konzumním pekle je dobrota čerta k čertům zakázána. Čiň čertům v pekle dobře, a tak budeš mít v hlavě peklo. Co to jsou volby v pekle, čerti naivně věří tomu, že po volbách zde místo pekla bude ráj, pokud by mohli volby v pekle proměnit peklo na ráj, tak by se volby zakázali!

Po volbách v pekle se v pekle nic nezmění, nahradili jsme jenom staré čerty za nové čerty, z čerta nikdo anděla neudělá o tom to v pekle je. Je potřeba v pekle nahradit čerty za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou v pekle čerti tak zde už logicky není ani peklo. Čerti to byla evoluční testovací verze a finální verzí jsou autonomní inteligentní roboti co nelžou a nekradou. Vše je zde o tom, že nejslabším článkem konzumního systému je práce zadarmo.

Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, pokud se hospodář nestará o hospodářství tak o hospodářství přijde, staráme se jenom o to, co má pro nás velikou hodnotu. Kdo se stará o cizí, ten přijde o svoje! Komu není rady o lidové moudrosti tomu není ani možné pomoci, veliké změny přicházejí jenom díky veliké krizi, když jsme na dně tak nám všem konečně dojde to, že jsme pokrytečtí čerti, co žijí v pokryteckém pekle.

Současnost je o tom, že z dálky vše vypadá jinak než z blízka, člověk je jediný živý systém, který má mnoho dočasných kultur a tyto kultury jej naprogramují tak aby on této kultuře otrocky sloužil. Evoluce zde vše mění, a tak se mění i lidské kultury někde se kultury mění rychle a jinde zase pomalu, většina lidí si kulturu spojuje s uctíváním kultu, který je svatý nebo politický, jenže to je jenom pohled z dálky z blízka poznáme, že vše je zde hra a každá hra má svoje pravidla, moje hra a moje pravidla, o tom je každý kult v nás a okolo nás.

To, co je někde správné to je jinde zase chybné, logicky následkem je násilný konflikt, který může mnohdy i trvat mnoho století mezi velikými skupinami lidí. Války nám v nahotě odhalují to, že jsme horší než zvířata, protože zvířata se zabíjejí jenom z hladu, nebo při ochraně existenčního teritoria, a nezabíjejí se, protože mají jinou svatou víru. Neustále zde v minulosti byli rasové a etnické genocidy, jsi hříšný jinověrec tak tě zabijeme!

Co si mám myslet o současné mladé generaci, kdy se adolescenti poperou na zemi jenom proto, že ten druhý mu nedal cigaretu. Primitivové řeší vše fyzickým násilím, inteligentní lidé vše řeší zase psychickým a ekonomickým násilím, dobrota je přeci žebrota a peníze nesmrdí. Každý kult dospěje časem k násilí a tím odhalí to, že je to chybný kult, kde je zakopaný pes?

Za vším je pokrytecká protekce, jak je možné to že se na vysoké podnikové a státní funkce, dostanou jenom psychopati? Invaze vojsk Varšavské smlouvy do Československa jasně ukazuje to, že jsou politici psychopati, nevěřte tomu, že se politici změnili k lepšímu. Je třeba všechny svaté kulty v pekle globálně zakázat, nebude zde už nikde v pekle, moje hra moje pravidla, každý čert dostane do hlavy napojení na virtuální pekelnou realitu a bude tak pod dokonalou kontrolou pekla od narození do smrti, takto zvítězí láska a pravda nad nenávistí a lží, na věčné pekelné časy.

uživatel eliminován | 7. 12. 2022, 14:01:11

Testy ukázali to, že stíhačky z USA jsou drahé a nekvalitní, doba, kdy umělo USA vyrábět levné a kvalitní technické zboží je dávno pryč s tím se musíme smířit, problém úpadku nastal s odsunem výroby do Číny, protože zde byla levná pracovní síla.

Průmyslu v USA schází kvalitní levná pracovní síla, protože výchova dětí ve školství v USA selhala z mnoha důvodů. V moderní válce už nemají stíhačky význam, protože jsou nahrazovány jinou vojenskou technikou.

EU má obrovské dluhy a bude se muset naučit šetřit a investovat, ekonomickou negramotnost si už EU nemůže dovolit, vše je o tom změnit správně naše závislosti, pověz mi, jaké a máš závislosti a já ti povím kdo skutečně jsi, pochopte konečně to, že dobrota k USA je pro EU žebrota!

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 7. 12. 2022, 12:12:34 | více příspěvků | napsat uživateli

!1156!

uživatel eliminován | 22. 10. 2022, 04:16:58

Farma zvířat PDF
https://1url.cz/AraYq

román 1984 PDF
https://1url.cz/DraYE

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 21. 10. 2022, 11:56:28 | více příspěvků | napsat uživateli

!897!

uživatel eliminován | 21. 09. 2022, 22:08:01

https://gvkb.blogspot.com/

Vita1971

Vita1971 | 21. 09. 2022, 19:56:10 | více příspěvků | napsat uživateli

Telefon na tohoto blázna gurubhagavan je 732 238 243 !811!

uživatel eliminován | 8. 09. 2022, 07:32:45

Aby zde konečně zvítězila všude pravda a láska nad lží a nenávistí tak toho dosáhneme díky připojení pitomých mozků na geniální umělou inteligenci a tím se mozky odpojí od ubohé reality a budou existovat jenom ve virtuální božské realitě, kde není možná zaostalost.

Takto zde skončí; pohádky, pověry, mytologie, sekty, náboženství, filosofie, politika, reklama, propaganda, cenzura, byrokracie, policie, soudy, vězení, blázince, armáda, školství, rasismus, vandalismus, drogy, egoismus atd. lidi už nebudou dělat chyby!

Pochopte to, že zájem evoluce je nad zájmem jedince, díky digitalizaci zde tak skončí přelidnění a degenerace, lidi se budou neustále známkovat umělou inteligencí za svoje myšlenky a skutky, ten, kdo nebude mít dobré známky, ten bude v krematoriu automaticky eliminován jako genetický zmetek.

Napojení na umělou inteligenci nejprve dostanou ubožáci, se kterými je mnoho problémů, protože tato veliká skupina lidí nejvíce potřebuje pomoci se svými problémy. Už nebudeme k ničemu potřebovat internet a sociální sítě na internetu, kde si pitomí moderátoři hráli na svaté bohy a určovali co je správné a co je chybné, bohem zde pro nás bude jenom umělá inteligence a jakýkoli odpor bude marný.

uživatel eliminován | 30. 08. 2022, 05:56:22

Přichází nová doba virtuální, začalo to televizí a dneska je zde běžný internet, který začal měnit konzumní svět a tím se začali měnit logicky i lidi, veliká rychlost změn je zde díky; optimalizaci, modernizaci, automatizaci, digitalizaci, globalizaci atd. V něčem postupuje evoluce rychle a v jiném postupuje pomalu, rychle se mění internet a pomalu se mění naše staré ideologie.

Neustále zde jsou konflikty mezi protiklady, a tak mír je iluze, protože život je založen na konfliktech v nás a okolo nás, konflikt porušuje zavedená pravidla, a tak je snaha konflikty zablokovat a tím přichází uniformita a z lidí se stávají nuly které jsou centrálně elitou ovládané.

Proč je život plný konfliktů? Z cizího krev neteče, jsme si cizí, a tak problémy řešíme násilím, vše je o situaci, protože myslíme a jednáme podle situace, máme blbou náladu, protože nám schází pravda a láska. Každý řeší otázku seberealizace, aby se měl lépe, než se mají ostatní, problém je v tom že štěstí zde existuje díky neštěstí, aby zde mohl být pro elitu ráj tak zde musí být pro ubožáky peklo, kariéristické závody mají za následek naši blbou náladu, protože nám schází pravda a láska.

Vita1971

Vita1971 | 29. 08. 2022, 20:20:12 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Jen zabít psychopata, nic víc, každýho psychopata je třeba zabít, dál státem neživit!!!

uživatel eliminován | 15. 07. 2022, 09:01:22

!1394!

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 14. 07. 2022, 20:15:21 | více příspěvků | napsat uživateli

Já teda ty Koubičovy šílenosti normálně už vůbec nečtu.. ale tady jsem udělal výjimku pravidlo potvrzující.. a udělal jsem dobře - pabavilo. Zvláště to, jak si osobitě robotický autista Kouba namazal 1971 na chleba.. a tomu z toho ještě do teď praská cévka :DD
A-A !897!

uživatel eliminován | 14. 07. 2022, 07:43:43

> Azazel-Andel
Díky za pochvalu

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 13. 07. 2022, 22:19:18 | více příspěvků | napsat uživateli

Hyper mega giga LOL :DD
A-A !897!

uživatel eliminován | 12. 07. 2022, 11:02:56

!737!

Vita1971

Vita1971 | 11. 07. 2022, 17:33:53 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Miroslave Mrkvičko jak si říkáš jednou Azazel Anděl nebo Vít Kouba, Tebe nevzali sebou na rekreaci do Chorvatska? Psychiatrický ústav už tam je a bez tebe, psychopate !811!!811!!811!

uživatel eliminován | 10. 07. 2022, 10:48:16

!955!

Vita1971

Vita1971 | 3. 07. 2022, 17:17:13 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Zkoušej to jinde psychopate !811! Vypadni z Libka demente!811!

Vita1971

Vita1971 | 3. 07. 2022, 17:13:41 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Tak ještě jednou Víte koubo psychopate !811! jsi pacientem psychiatrické léčebny !811!

uživatel eliminován | 3. 07. 2022, 17:12:01

https://vitkouba.business.site/
!1394!

Vita1971

Vita1971 | 3. 07. 2022, 17:09:10 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Psychicky labilní psychopat jsi Miroslave Mrkvičko !811!!811!!811!

uživatel eliminován | 3. 07. 2022, 17:07:12

Všichni jsou blázni a já jsem ředitel blázince
!1394!

uživatel eliminován | 3. 07. 2022, 14:50:18

> Vita1971 Vít Kouba gurubhagavan je pacientem psychiatrické léčebny jak bylo zjištěno před nedávným časem !5!

uživatel eliminován | 3. 07. 2022, 07:47:47

!737!
!785!
!905!
!955!
!973!
!1124!
!1333!
!1394!

Vita1971

Vita1971 | 3. 07. 2022, 07:18:27 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan a nečum, blázne!811!

uživatel eliminován | 3. 07. 2022, 06:53:35

!1394!

Vita1971

Vita1971 | 2. 07. 2022, 20:32:28 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Ty jsi dement co si tu vymýšlí píčoviny, holt jsi blázen, který si na něco hraje a píšeš takový hovna, potřebuješ se asi z něčeho vypsat Mrkvičko!811!!811!!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

životmonitorpočítačpozorovánívita1971zpověďobrazovkapřítelvztahvlastndíkprofilsvětpotenciálpornofilmdeninternetsexoko

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑