Diskuze a otázky - Proč v nás láska a pravda spí?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 11. 2021, 10:47:01 |

Jak došlo k tomu, že v lidech spí láska a pravda? Jakmile jsme oblékli tělo a naučili se pokrytectví tak v nás usnula pravda a láska, tím se z nás stali naprogramované stroje, které mezi sebou soutěží a bojují o to, co potřebují k tomu, aby se měli dobře.

Války a revoluce v nahotě odhalují to, že nejsme živé bytosti, ale že jsme jenom naprogramované stroje, vrahy oslavujeme ve válce nebo revoluci jako hrdiny, proč se vlastně ve válkách a revolucích ve velkém vraždíme?

Pokud je zde místo lásky nenávist a místo pravdy lež, tak je vraždění lidí morálkou dovoleno, protože násilím eliminujeme jenom naprogramované stroje, co nám konkurují a škodí. Každá svatá ideologie je o pokrytectví, ideologie je založená na dogmatické propagandě, která je; náboženská, politická, byrokratická, obchodní atd.

Vše je o snaze mít krásný povrch, pod kterým se schová ošklivost! Podívejme se na statistiky a dojde nám to, že jsme pitomci, co dělají pitomosti už mnoho tisíciletí, komu není rady tomu není pomoci, dva roky jsme všude neustále informování o tom že je zde pandemie, přitom za 200 let se počet lidí na světě desetkrát zvětšil, a tak v roce 1821 bylo na světě jenom 800 000 lidí!

Díky optimalizaci a vynálezům jsme dokázali existenčně zabezpečit veliké přemnožení lidí, jenže z lidí se tak stali jenom naprogramované stroje, ve kterých tvrdě spí pravda a láska. Společnosti a organizace mají veliké dluhy, a přitom plýtvají penězi na hlouposti a zbytečnosti, to vede k tištění nekrytých peněz a následkem je logicky veliká inflace.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 255 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑