Diskuze a otázky - Proč opice žije málo let a člověk žije mnoho let?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 12. 2019, 15:00:34 |

Vše zde jsou příčiny a následky, myslíme a konáme podle situace, fyzický život to je evolučně naprogramovaný dočasný proces, v rovině psychiky je život hrou o to co potřebujeme a milujeme, pokud tuto psychickou hru prohráváme, tak psychické nemoci z toho máme a to řešíme většinou pomocí naivní víry v zázraky, nebo pomocí alkoholických nápojů, nebo cigaret.

Každá veliká organizace ve které se ocitneme, má snahu z nás udělat existenční ubožáky s nulovou hodnotou, moc je postavená na bezmoci, bohatství je postaveno na bídě, atd. bez organizace jedinec v současném konzumním systému nedokáže normálně existovat, tím se jedinec dostává do zlé situace, která nemá optimální řešení. Ekonomické krize a války v nahotě odhalují to, že lidi mají nulovou hodnotu pro mocné a bohaté organizace, a tak se lidi vraždí po milionech jako dobytek s nulovou hodnotou.

Milion milionářů dneska vlastní většinu světového bohatství a tak ovládá díky dluhům a protekci globálně tento konzumní očistec, peníze se stali krví moderní ekonomiky, a milionáři to jsou ekonomičtí upíři. Proč opice žije málo let a člověk žije mnoho let? Dlouhověkost je otázkou výhod a jistot.

Pokud lidské dítě odchovají opice, tak toto dítě žije málo let, stejně tak i divoši co jsou nazí a žijí v pralese, žijí málo let a tak se musí rychle rozmnožovat, aby nevyhynuli. Velikým problémem se stává zima a špína, následkem jsou virové epidemie, které decimují přelidněné a zdegenerované společnosti. Naše civilizace už nemá optimální koncepci a tak zde jsou potraty a antikoncepce, lidí je všude jako much, a podle toho se s lidmi i jedná!

Velikým problémem je inflace peněz a času, hodnota peněz a času neustále klesá, pokud je něčeho nadbytek tak to má malou hodnotu, následkem je pokrytectví kdy pod krásným povrchem je skryta ošklivost, zisk parazitům nesmrdí. Vše jistě směřuje k tomu že zde bude globální totalitní dogmatický čipový přídělový systém na zboží a služby, zruší se peníze a soukromé vlastnictví.

Ano, z lidí se stanou loutky na dálkové ovládání, lidská loutka která nebude mít pro globální konzumní systém už ekonomickou hodnotu, se eliminuje v krematoriu, nebudou zde už důchodci a příživníci, dobrota je přeci žebrota, vše bude globálně řídit jenom GVKB umělá inteligence spolupracující s GVKB policejními roboty.

Skončí tak logicky; politika, náboženství, filosofie, umění, sport, reklama, kariérismus, pokrytectví, atd. místo jmen a titulů, budou mít lidi globální čísla, a pod kůží budou mít identifikační čipy, všude budou skryté kamery a skryté mikrofony, skončí doba ve které mohli hříšníci beztrestně lhát a krást. Ten kdo bude chtít mít děti, na to bude muset mít povolení od GVKB systému, rozmnožovat se budou moci jenom geneticky a psychicky dokonalí jedinci.
!1394!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 1295 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 24. 12. 2019, 12:16:59

> David_87
https://youtu.be/xMxwABf1KzI

David_87

David_87 | 23. 12. 2019, 02:17:16 | více příspěvků | napsat uživateli

S divochy v pralese to není vždy pravda, že by žili krátce. Mnislav Zelený má "druhou rodinu" mezi indiány a kam se nedostal náš cukr mají dokonce pořád vlastní zuby i po 80 letech. Další (zase z jiného filmu a části Země) jsou Kogiové a vypadají taky v pohodě.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

životpomochraletsnahanemocnásledeknulovnápojsituacečlověkorganizacepsychikaubožákopiceprocesrovinacigaretamálovětšinazázrakpříčina

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑