Diskuze a otázky - Pokrytectví je továrnou na svaté lži

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 10. 2022, 08:34:32 |

Podívejme se do naší evoluční minulosti a hledejme zde pokrytectví, vše začalo pohádkami a následkem byla svatá víra v zázraky a potom přišla politická propaganda a cenzura. Následkem byli nemoci, protože bez svobody a rovnosti se z nás všech stal dobytek co si hraje na pastýře. Jaký smysl mají demokratické politické volby, když dobytek volí za své zástupce dobytek to nemůže logicky fungovat!

Nemoc je signál, který nám říká že děláme chyby a pokud ty chyby nenajdeme a neodstraníme tak zemřeme. Není nemocný jenom člověk, nemocná je zde i; společnost, ekonomika, politika, školství, rodina atd. vše zde jsou příčiny a jejich následky, komu není rady tomu není pomoci.

Brzo zde bude umělá inteligence a tím zde budou i autonomní roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala nenásilně genocida, nejsou lidi tak nejsou problémy. Vše je zde experiment! Člověk je levný materiál na evoluční pokusy a brzo evoluce bude dělat pokusy na robotech a lidi zde tak evolučně skončí, na věčné časy. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 201 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑