Diskuze a otázky - OSHO GVKB

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 11. 2022, 16:10:59 |

Cesta bílého oblaku je krátká a nemá smysl a logiku, je zde nekonečné množství lidských priorit a někdy se stane, že najdete někoho, kdo má stejné priority, najednou nejste zde sami a víte, že vaše priority jsou správné. Mnohdy stačí maličkost a malé semeno zakoření a vyroste z něj veliký strom plný sladkého ovoce.

Současný svět je o spěchu a úspěchu, ten, kdo se posadí a jenom pozoruje okolí je ostatními považován za nemocného člověka, zdravý člověk je přeci aktivní a snaží se být úspěšným v nějaké specializaci. Následkem musí být nemoci, moc sis naložil a nemůžeš to utáhnout, a tak jsi těžce nemocný a bojíš se smrti, vše, co sis navařil, to si musíš i sníst, o tom to zde je!

Očekáváš od lékaře zázračný lék, jenže takový lék není a nebude, lékem je naučit se odpočívat a zapomenout na; peníze, drogy, výhody, jistoty, popularitu atd. prostě odhodíš zátěž, a tak se začneš uzdravovat, komu ale není rady, tomu není pomoci.

Neřeš to, co nevyřešíš, všechny problémy současnosti se jistě v budoucnosti vyřeší, není, kam spěchat, vše je zde díky evoluci jenom dočasným evolučním experimentem, není v absolutnu jediný pevný bod, o který bychom se mohli opřít, vše je zde v pohybu, klid je iluze.

Vše je zde marnost a honba za iluzemi, dneska jsi nahoře a zítra budeš dole, jedinou jistotou je nejistota. Člověk stvořil boha ke svému obrazu, aby mohl snadno s naivními důvěřivými lidmi manipulovat, vždy se ptej, komu páchání zla, přináší dobro. Ježíš Kristus je literární postava z divadla v Římě.

Když nebyl k dispozici pravý svatý mesiáš, tak lidi vytvořili falešného svatého mesiáše, jsme mistři v pokrytectví, pomocí kterého s druhými lidmi egoisticky manipulujeme. Když nemáme krále, tak se spokojíme s prezidenty, je to jako nahradit manželství za prostituci, co na tom, že nebudeme mít děti, hlavní je přeci kariéra.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 220 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑