Diskuze a otázky - Od kolika let začít používat počítače a internet?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 10. 2022, 12:13:11 |

Ve snaze ochránit děti před realitou která je zlá se snaží rodiče zabránit dětem používat počítače a internet, jenže zapomínají na to, že je zde televize, která je plná zla a zabránit dětem v používání televize je problém. Dříve to bylo jednoduché počítače byli drahé, a tak se málo používali a děti neměli možnost se dostat snadno k počítačům a internetu.

To vše se změnilo asi v roce 2000 kdy se stali počítače a internet globálně běžnou součástí domácností. Ceny počítačů a internetu už byli dostupné každému, mít doma počítač a internet bylo jako mít doma televizi. Potom přišli veliké telefony, ve kterých byl internet a tím zde nastal globální problém s dětmi na internetu. Je to celé o cenové dostupnosti moderních systémů.

Děti berou počítače a internet jako moderní hračku a stávají se rychle na této hračce závislí, je vůbec možné nějak tento problém řešit tak že jej i vyřešíme? Veliké problémy se bohužel řeší i velikou dobu s tím se musíme smířit, nejsou zde žádná jednoduchá řešení, snažit se násilně děti izolovat od internetu má za následek, že to děti poznamená tak že nebudou chápat virtuální svět ve kterém žijí.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 165 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑