Diskuze a otázky - Kdo se chodí zpovídat do zpovědnice?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 01. 2020, 22:07:39 |

!12!
Vyzpovídej se ve zpovědnici a budou ti tvoje hříchy odpuštěné, nebo si kup odpustky pokud se nechceš vyzpovídat. Zde se dostáváme ke snaze přeprogramovat lidem centrální nervový systém dogmatickými dezinformacemi pomocí neustálého opakování svatých lží, následkem je zaostalost a bída.
!31!
Náboženství se ukázalo jako evoluční omyl, ideální by bylo náboženství globálně zakázat tak jako jsme zakázali drogy a nacismus. Žijeme ve světě náhražek a tak jsme nahradili lidovou pravdu za svatou lež, lásku jsme nahradili za peníze a kariéru. Vždy se ptej kdo z konání zla má největší užitek a zjistíš že ty co jsou nahoře mají největší užitek z konání zla, co s tím uděláme?

Nahradíme globálně lidi za inteligentní autonomní roboty, na dobíjecí akumulátory, nejsou hříšníci tak zde není ani očistec. Vše je zde evolučně dočasně, evoluce neustále staré nahrazuje novým a člověk je starý typ otroka a tak jej nahradí robot jako nový typ otroka konzumního systému.

Všechny snahy změnit lidi tak aby se chovali jako roboti jsou naivní a marné, je to marnost se snažit z lidí udělat roboty, jedinou možností je nahradit lidi za roboty. Už nebudeme potřebovat hříšného starého prezidenta co klade věnce na hroby, nebo vyznamenává hříšníky, skončí období ve kterém se vše točilo okolo protekce a centralizace, komu není rady tomu není ani pomoci.
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 311 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑