Diskuze a otázky - Je zde spravedlnost?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 31. 03. 2019, 11:35:33 |

!54!
Mnoho let chodím na internet, a je to zde pořád o tom, že lidem schází to, že je nikdo nemiluje, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v ekonomice a politice, milovat cizího člověka není ekonomické a politické, návratnost investic je minimální a tak se stává dobrota žebrotou, končí to tím, že každý miluje jenom sebe a stará se jenom o sebe a ten druhý je mu ukradený.
Je naivní věřit politikům, že po volbách bude pracujícím lidem líp, a že zde zvítězí pravda a láska nad nenávistí a lží, to jsou jenom naivní mediální pohádky, život je hra podle pravidel a pravidla určují ti, co jsou nahoře tak, aby se měli lépe než ty co jsou dole, co je dovoleno těm, co jsou nahoře, to je zakázáno těm, co jsou dole, následkem zde jsou kariéristické závody o vysoké funkce ředitelů a prezidentů, a tyto závody vyhrávají většinou; psychopati, sociopati, devianti, egoisti, pokrytci, atd.
Takto vznikla mocenská globální pyramida, kde na vrcholu je milion milionářů, co vlastní většinu světového bohatství, a tak mají nadbytek peněz a moci, nadbytek vytváří logicky nedostatek pro ty, co jsou v základech pyramidy, jako ekonomičtí otroci co mají mnoho dluhů, a bojí se, že je právníci a exekutoři o vše egoisticky připraví a stanou se z nich bezdomovci. Spravedlnost je zde jenom ve smrti, z prachu lidi vznikají a v prach se navracejí, kde ale vzít prachy na to, abychom nebyli po celý život jenom ekonomickými otroky?
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 453 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 1. 04. 2019, 21:58:42

> Thomikayra
Utopie

Thomikayra

Thomikayra | 31. 03. 2019, 15:04:43 | více příspěvků | napsat uživateli

Spodek pyramidy má výhodu, že je jich hodně. Stačí se sjednotit.

uživatel eliminován | 31. 03. 2019, 12:38:20

nikdo ti nesliboval, že bude život spravedlivej


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

pespravdainvesticedobrotapracujícínávratnostležekonomikavolbakonecpolitikaletláskačlověkinternetžebrotanenávistspravedlnost

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑