Diskuze a otázky - Je práce za malý plat normální?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 29. 06. 2019, 01:52:17 |

Ekonomické otroctví je zde už mnoho století, mocní takto parazitují na bezmocných, veliké změny u ekonomiky nastávají po ekonomické krizi nebo po válce. Zakopaný pes je v násilném přerozdělování společných peněz, aby mohli ti co jsou nahoře plýtvat penězi, tak ti co jsou dole, musí mít dluhy a strach z exekutorů.

Jenže mnoho zaměstnanců nahrazují; stroje, počítače, roboti, optimalizace, atd. nebude to trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, každý stát nebude už mít lidské zaměstnance a bude zaměstnávat jenom roboty. Roboti budou i soukromě podnikat a tak nízkými cenami a vysokou kvalitou eliminují lidi co soukromě podnikají.

Vše už brzo skončí tím, že se lidi odsunou do rezervací, kde se muži oddělí od žen, aby se už hříšníci sexuálně rychle nekopírovali. To vše povede ke globálnímu pádu materialismu, a to znamená zrušení ekonomického otroctví, a zrušení přerozdělování peněz, zruší se i globálně armády. Materialismus je systém, který stojí na parazitování těch co jsou nahoře, na těch co jsou dole, nadbytek pro milionáře, vytváří nedostatek pro dělnickou třídu.

Stát lidem sice povolil soukromé podnikání, ale vytvořil takové podnikatelské prostředí, ve kterém nejde v malém podnikat, protože se vyplatí jenom podnikání ve velkém nadnárodním korporacím. Podnikání kde je zisk, je spojeno s velikou konkurencí, která tlačí ceny práce zaměstnanců dolů, a tak se vyplatí jenom dělat něco ve velkém, tím vzniká začarovaný kruh ekonomického otroctví.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 294 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑