Diskuze a otázky - Jak dosáhnout obtížného cíle?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 14. 12. 2020, 18:07:58 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Ano, vandaly nemá nikdo rád. Internet vede už mnoho let marný boj s virtuálními vandaly, podobně jsou na tom i mnohé podniky a organizace, vše zde je hra, a ten kdo egoisticky porušuje pravidla hry, ten je vandalem. V přírodě je vandal rychle odhalen a eliminován, příroda je zde mnohem déle než naše kulturní civilizace, a tak si umí poradit s vandaly. V současnosti máme veliký problém s globální pandemií, která zabíjí mnoho miliónů lidí, virus, který lidi ve velkém zabíjí, to je v principu evoluční vandal, který se řídí heslem po mě potopa.

Virus používá strategii pokrytectví, kdy se vydává za to, co ve skutečnosti není, čert tak z dálky vypadá jako anděl, vše je o tajemství, díky kterému zde jsou výhody, pokud tajemství odhalíme, tak výhody zmizí. Spočítejme si konečně statisticky objektivně to, kolik nás stojí vandalismus, války v nahotě odhalují náš vandalismus, naše minulost je o tom, kdo ve válce vyhrál a on určil pravidla hry těm, co prohráli. Jaké to jsou svatá lidská práva, když ve válce hodíme na město atomovou bombu, nebo když vraždíme civilisty po milionech v plynových komorách.

Naše lidská práva jsou jenom iluzí, ve skutečnosti je každý člověk loutkou, kterou mnohé snadno od narození do smrti ovládá, svoboda je iluze, protože každý je závislý na existenčních zdrojích, bez existenčních zdrojů nemůžeme zde existovat, to se týká jedince i organizací. Měníme u všeho jenom povrch a pod povrchem se nic nemění, nedokážeme se poučit z minulosti a neustále opakujeme staré chyby, komu není rady, tomu není pomoci. Netestujeme u lidí inteligenci a vědomosti, otestujme lidi na to, jak se chovají v realitě, ten, kdo je zde vandalem musí být odhalen, nejsme tak bohatí abychom si mohli dovolit být dobří k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, pro nikoho nebudou, výjimky a imunita, padni, komu padni.
!54!

reagovat

Nejlepší odpověď podle autora

vitkouba

vitkouba | 19. 12. 2020, 14:46:22

Svatá pravda

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 729 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

vitkouba

vitkouba | 19. 12. 2020, 14:46:22 | více příspěvků | napsat uživateli

Svatá pravda


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

vandalhrapřírodačlověkviruspandemievandalemorganizacemiliónpravidlomnohésoučasnostcílbojletinternetproblémcivilizacepodnik

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑