Diskuze a otázky - Dluhy narůstají a následkem je inflace

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 10. 2022, 11:03:34 |

Místo klasického otroctví, je zde dluhové otroctví, dluhy udělali ze států a lidí ekonomické otroky, nikdo za nic nemůže každý si přeci jenom plní svoje povinnosti! Neustále hledají lidi ideální řešení svých problémů s ekonomikou a psychikou, ukazuje se, že každá chyba má jistě i svoji příčinu, nejvíce chybujeme, pokud děláme něco, co je nám cizí, a tak nemáme o tom správné informace.

Podívejme se třeba na to, že dříve musel mladý člověk jít na vojnu a zde se s ním zacházelo jako by to byl otrok a za svoji práci nedostal mzdu. Člověk byl tak potrestán, aniž by zde byl důvod jej potrestat! Podobná je dneska situace, pokud musíte pracovat za ubohou mzdu ze které si nemůžete nic ušetřit i když žijete velmi skromně, následkem je deprese a sebevraždy!

Přichází období automatizace a optimalizace, najednou zde nebude práce pro lidi a následkem bude to že lidi nebudou mít peníze na utrácení. Je možné zdanit práci strojů a programů, když stroje a programy nemají peníze? Je třeba dát strojům a programům peníze za jejich práci a ty peníze potom můžeme i zdanit. Představte si nezaměstnané autonomní inteligentní roboty, jak mají depresi z toho, že nemohou sehnat dobré zaměstnání.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 174 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑