Diskuze a otázky - Demokracie nebo totalita?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 10. 2022, 13:41:16 |

Pokud se podíváme na to, co je v nás a okolo nás dojde nám to že naše schopnosti a možnosti jsou mnohým limitované, jsme zde všichni jenom bezvýznamným evolučním dočasným experimentem, honíme se za úspěchem a penězi jenže to vše jsou jenom iluze s nulovou hodnotou. Má to zde nějaký smysl a nebylo by lepší zde svoji existenci předčasně ukončit, abychom už neměli problémy, se kterými si nedokážeme poradit, stejně jistě jednou zemřeme.

Problémem je to že nejsme stromem, takový strom nemá mozek, a tak nemá ani psychické problémy, vše v něm je naprogramované a vše funguje automaticky. Mozek vše řídí a snaží o to, aby vše fungovalo optimálně a dlouho, pokud mozek má problémy, se kterými si neumí poradit tak z toho onemocní tak jako onemocní tělo, pokud si neumí poradit s problémy.

Ve výhodě je robot, zde jsou sice taky problémy, ale robot se může zastavit a čekat velmi dlouho, než se problémy najdou a opraví, jak bude civilizace vypadat až zde místo lidí budou autonomní roboti napojení na globální umělou inteligenci, bude zde demokracie nebo totalita?

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 193 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑