Diskuze a otázky - Co je to pokrytectví?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 12. 2019, 17:10:05 |

Pokrytectví je o tom, že jsme dali protekci tomu co je nám blízké a tak si jedno myslíme a jiné říkáme tomu co je nám cizí, pokud jsme si sami sobě cizí tak můžeme v depresi spáchat sebevraždu. Náš život to jsou vztahy jde o to co je nám u vztahu blízké a co je nám cizí, z cizího krev neteče a tak zde jsou; krize, konflikty, války, atd.

Díky inteligenci a vědomostem můžeme myslet a jednat podle situace, následkem je vznik pohádek kterým věří dospělí lidé jde o ideologie ve kterých je realita ideální, ideologie rozdělujeme na; pohádky, mytologie, pověry, tradice, rituály, fetiše, symboly, reklamu, politiku, ekonomiku, náboženství, sekty, sociální sítě na internetu, zprávy v televizi, školství, atd.



Mnozí si naivně myslí že školství není spojeno s ideologií, pokud ale pronikneme do hloubky školství, tak zjistíme že každá mocná ideologie, do školství násilně zasahuje. Vše je dneska o náhražkách, a tak lež zastupuje pravdu v rizikových situacích. Pravda se nezmění ani za milion let, naopak lež se neustále mění podle situace, to ta minulá vláda vám lhala a na daních vás okrádala, my už nelžeme a nekrademe.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 304 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑