Diskuze a otázky - Čertů je v pekle jako sraček

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 10. 2022, 09:07:41 |

Jak pomoci čertům co jsou v prdeli, protože mají v hlavě nasráno, to neřešte, protože to stejně nevyřešíte, je to jejich osud, který stojí za hovno, dobrotu si zde musí každý čert zasloužit, za každý dobrý skutek budete v pekle potrestáni, protože dobrota je v pekle žebrota.

Pochopte to, že čerti se pokrytecky přejmenovali na člověka, protože pojmenování čert nebylo populární, v pekle je vše o pokrytectví a každý čert si zde hraje na to co není. Život v pekle je o tom vše dělat ve velkém, protože je to výhodné, a tak se čerti ve velkém vraždí pomocí moderních zbraní, nebo v plynových komorách, čertů je v pekle jako sraček, a tak život čertů stojí za hovno.

Naštěstí se už v pekle pracuje na tom, že zde místo líných a hloupých čertů budou autonomní inteligentní roboti napojení na globální umělou inteligenci, nejsou v pekle čerti tak nejsou s čerty problémy. Z čerta nikdo anděla neudělá, tak jako nikdo z nuly neudělá číslo! Čerti v pekle to byla evoluční testovací verze a finální verzí budou autonomní roboti, vše je zde dočasně a vše se recykluje, jenom smrt je zde jistá pro každého čerta.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 151 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑