Diskuze a otázky - Ano, zajistíme počítače a internet pro každého

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 06. 2022, 09:56:00 |

Na světě je mnoho chudých lidí, co nemají k dispozici počítač a internet, výrobci nechtějí vyrábět levné počítače a není zde ani levný internet, že prý se jim to ekonomicky nevyplatí, podle mě by to měli řešit dotace těm co jsou na tom ekonomicky velmi zle, jde o to, aby tyto dotace přinesli společnosti užitek a nebylo to zase populistické vyhazování peněz z okna, přej a bude ti přáno dej a bude ti dáno.

Konzumní společnost vyhazuje společné peníze za pitomosti a hlouposti a nechce optimálně podporovat chudé lidi, že prý si za chudobu a problémy může každý sám. Tak jako musíme mít na vše průkazy, tak by se mělo zavést to, že musíme mít k dispozici počítače a internet, je to celé o tom abychom evolučně postoupili do nové virtuální digitální doby, ve které je vše digitalizované a optimalizované.

Je to celé o tom nezalévat plevel a nekrmit parazity, dlouhou dobu zde byla všude zaostalost díky tomu že nám všude dlouho vládli pitomci, co si zde hráli na všemocné vševědoucí bohy, je to celé o tom, aby lidi nedělali chyby, vše je jako ve škole kdy po složení zkoušek dostaneme vysokoškolský diplom a stanou se tak z nás profesionálové, co přinášejí společnosti veliký užitek.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 173 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑