Diskuze a otázky - Ano, potřebujeme víru v zázraky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 10. 2022, 09:08:24 |

Víra v zázraky to je optimismus a pesimismus je spojen s tím, že nevěříme na zázraky. Víra v zázraky není o víře v boha, v zázraky lze věřit i když v boha nevěříme. S vírou v zázraky je to jako s pitím vína, jde o to se neopít a pít jenom tolik aby nám víno neškodilo a dávalo nám dobrou náladu.

Nemocný věří lékaři, že se stane díky lékům zázrak, a tak se uzdraví, dělali se pokusy s tím, že se nemocným podával lék, který neměl léčivé účinky a díky víře se nemocní uzdravili, víra je lék, který nemá vedlejší škodlivé účinky. Víra může léčit nejenom tělo ale i naši duši, proč je pro mnoho lidí velikým problémem věřit na zázraky?

Z mnoha lidí se stali naprogramované stroje a stroje nemohou věřit na zázraky, protože nejsou inteligentní. Podívejme se na problematické lidi, co mnoho lžou a kradou, příčinou jejich vadného myšlení je nedostatek inteligence, proto se z těchto lidí nemohou stát vzory, které bychom následovali. Inteligence není o testu inteligence, ale je o našem citu, bez citu je inteligence jako auto, kterému nefungují brzdy.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 180 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑