Diskuze a otázky - Ano, bída byla a bude

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 10. 2022, 09:09:21 |

Dneska protestovali v centru Prahy odboráři proti velikému zdražování a malých platech, problém s bídou je zde od té doby, co existuje na světě bohatství, nadbytek vytváří nedostatek, zde se logicky dostáváme k ekonomice a politice, vše to jsou programy, ve kterých jsou chyby, lidi dělají chyby a následkem jsou problémy!

V minulosti to, co si rodina vypěstovala a ulovila to i sama spotřebovala, potom přišla centralizace, která z centra vše řídila tak aby v centru byla elita, co se má velmi dobře a daleko od centra byli ubožáci co se měli zle. Nedostatek hodnotných zdrojů vedl k válkám mezi kulturami a státy, mír se tak stával jenom dobou mezi válkami.

Problém bídy je v přelidnění a tím snaze maximálně využívat zdroje a teritorium, člověk se stal invazním druhem, který napadl ekosystém a řídí se heslem po mě potopa, proto začala stoupat voda v moři a oceánu což nám nevadí, protože žijeme daleko od moře a oceánu.

Musí být na světě lidí jako sraček, to je zásadní otázka vesmíru, života, a tak vůbec. Budeme muset začít lidi nahrazovat za autonomní inteligentní roboty, čím méně bude na světě lidí, tím méně zde bude s lidmi problémů to je logické.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 174 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑