Diskuze a otázky - !955! Jsou moje myšlenky geniální? !955!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 1. 03. 2020, 16:02:35 |

!905!
1
Jistě nechcete, abych vám lhal jako pokrytečtí kariéristi, co zde byli přede mnou mnoho století, co bylo, to bylo, půjdu rovnou k věci, lidi chtějí mít dobrou náladu, protože se mají dobře, slibů se pracující lid nenají.
2
Moje ideologická a ekonomická strategie je jednoduchá a čistá, kdo je zde z vás zbytečný, ten bude eliminován a recyklován, moderní doba nám dává možnost levně a rychle, rozdělit lidi na ty co potřebujeme, a na ty co nepotřebujeme k ničemu.
3
Potřebujeme lidi, co platí veliké daně, z díla se pozná tvůrce, pokud chcete ze společného brát, tak logicky i musíte do společného i peníze dát. Pevnost dlouhého řetězu záleží na nejslabším článku, a ten kdo je zde nepotřebný, ten je tím nejslabším článkem.
4
Dobrý hospodář pomáhá tomu, co mu přináší užitek a eliminuje to, co jej o užitek připravuje, dobrota je žebrota, strom který nerodí ovoce, hospodář hodí do ohně a na jeho místo vysadí strom, co rodí ovoci, po ovoci poznáte lidi, nenechte se oklamat hezkým oblečením a hezkými slovy.
5
Podívejme se do přírody, ta nemá potřebu nám lhát a dělat z nás hloupé chudáky, vše je zde o sloužení a odměně za sloužení. Jak by se vám líbilo, pokud by váš plat klesl na polovinu za stejnou práci, jenom proto, že na vás někdo mnoho egoisticky parazituje?
6
Na hřbitovech leží miliony lidí, co byli mediálně nepostradatelní, ale jakmile zemřeli, tak je nahradil někdo, kdo byl lepší než oni, každý je v dnešní době snadno nahraditelný!
7
Dosud milion milionářů ovládalo tento konzumní svět pomocí lží a krádeží, aby ti co jsou nahoře mohli rozhazovat za hlouposti miliony tak ti co jsou dole musí mít dluhy a bát se exekutorů, každý profesionální dělník je hoden veliké mzdy, za svojí kvalitní práci.
8
Budu přát dělníkům veliké mzdy a dám i dělníkům veliké mzdy, nechceš pro společnost dělat to, co společnost potřebuje, tak budeš eliminován a recyklován. Z díla se spatří tvůrce, posvítíme si na lháře a zloděje, už nebude pod svícnem tma!
9
Skončí zde protekce, bude to jako ve sportu, dneska budeš nahoře a zítra budeš dole, budeme mít každý den nového prezidenta, protože pomocí mobilních telefonů zde bude přímá volba prezidenta každý den.
10
Nebudou zde už vám nucena jména lidí, které vůbec osobně neznáte, jenom napíšete jméno a adresu člověka a ten kdo bude mít nejvíce hlasů ten bude jeden den prezidentem i kdyby to byl jenom obyčejný skladník z Amazonu.
11
Nová doba znamená; rychle, levně, jednoduše, moderně, optimálně, atd. dosud zde vše spalo a to skončí, ten kdo se neprobudí, ten bude eliminován a recyklován, pro nikoho nebude už imunita ani výjimka, jak si to uděláte takové to i budete mít.
12
Základem mojí strategie je prevence, která eliminuje chyby už na začátku, sex zde bude možný jenom pro vybrané alfa jedince, kopírovat se musí geneticky jenom to co je kvalitní, nekvalitní děti eliminujeme a recyklujeme, lidí je na světě už jako much, a podle toho se s lidmi i zachází.
!905!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 511 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 22. 03. 2020, 13:13:13

> gurubhagavan
grubhavole,genialita hraničí někdy se stařeckou demencí,což by vzhledem ke tvému věku už bylo zcela přirozené,nebo bohužel taky s demencí a debilitou. Zkus se sám amyslet svým seschlým zbytkem mozku,co je příhodnější.

uživatel eliminován | 17. 03. 2020, 20:52:59

jistě


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkliddobrécistaslibpracujícístrategiemožnostnáladamyšlenkadobavěcstoletí

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑