Diskuze a otázky - Život plný lásky a pravdy není utopie

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 09. 2022, 17:18:41 |

Představme si budoucnost, ve které je život každého člověka plný lásky a pravdy, svět, ve kterém žijeme se mění podle situace, a tak došlo evolučně k tomu, že se lidi zbavili hříšného těla a jejich duše existovali jenom ve virtuální realitě kde bylo vše pod kontrolou umělé inteligence, nebyla zde už hříšnost, protože jsme všichni žili v digitálním ráji kde lidi nedělají chyby.
!905!
Zdrojem všech našich problémů je naše hříšné genetické tělo, ve kterém je hříšná duše, tělo je nádoba, ve které existují hříšníci. Války v nahotě odhalují naši hříšnost, kdy se ve velkém vraždíme, protože jsme hříšníci, co neznají pravdu a lásku!
!905!
Neustále řešíme problémy s naším tělem, které má veliké nároky a je obtížné tyto nároky uspokojit, komu není rady tomu není pomoci, podívejme se na statistiky a dojde mám to, že naše tělo je nám drogou, na které jsme existenčně závislí.
!905!
Máš s tělem problémy, a tak myslíš na sebevraždu, smrt není řešení, protože zavraždíš stejně jenom mrtvolu! Z dálky lidi vypadají jako by byli živí, z blízka spatříme to, že to jsou jenom ubohé psychické mrtvoly na dočasné dovolené v konzumním očistci.
!905!
Všechny snahy o to, aby lidi nebyli psychickými mrtvolami jsou naivní a marné, problém je v tom že jsme praxi nahradili za teorie, a tak jsme psychicky zemřeli. Podívejte se na zvířata, co žijí v přírodě, jak jsou krásná, jejich krása je v tom že neznají žádné teorie a znají jenom praxi.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 93 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑