Diskuze a otázky - Za každým zázrakem je láska a pravda

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 12. 2021, 10:50:02 |


Tam kde není láska a pravda tam nejsou ani možné zázraky, a tak je tam psychický očistec ve kterém je blbá nálada. Je to celé o tom, že zde existují profesionální paraziti, co na nás mnoha způsoby egoisticky parazitují a tím zde není pravda a láska, paraziti se nám přemnožili, a tak dobrota je žebrota.

Podívejme se na to, jak získává stát peníze a jak tyto získané peníze používá, musí stát mít tak veliké množství zaměstnanců ze kterých nemá společnost žádný ekonomický užitek? Je třeba začít v EU státní zaměstnance nahrazovat za umělou inteligenci a roboty, robot prezident bude vyznamenávat roboty a v EU nebude už žádný lidský státní zaměstnanec.

Podívejme se na; obchod, průmysl, služby, zemědělství, dopravu, stavebnictví atd. zde všude se nasazují stroje a programy, aby se neplýtvalo časem a penězi, na státní zaměstnance se ale zapomnělo. Je potřeba lidem zkrátit v EU pracovní dobu na polovinu a zachovat jim jejich mzdy, stejně tak je třeba zkrátit školní docházku tak aby od 10 let zde každý profesionálně pracoval do 70 let.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 154 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑