Diskuze a otázky - Wellness s novými kamarádkami

úvodní strana | aktualizovat | dolů

petulkkaaa

petulkkaaa | 21. 10. 2022, 21:25:58 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Ahoj, tohle je dotaz spíše na holky. pravděpodobně pojedu na wellness (bude sauna, bazén po sauně, vířivka). Jedné kamarádce v partě vypadla kámoška a tak mi nabídla místo.
Co myslíte, měla bych se tam dole upravit? Většinu holek neznám.

reagovat

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 389 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 23. 10. 2022, 16:11:25

V dávné minulosti se měl dobře ten, kdo byl silný a chytrý, svět byl jednoduchý a každý věděl, jak svět funguje. Neustále mnoho lidí a organizací se snaží uspět ve veliké konkurenci s nějakým zbožím nebo službou a zjišťují že úspěšné je to co je populární. Pokud nejsi populární tak si můžeš popularitu koupit pomocí reklamy, náklady na reklamu zaplatíme větší cenou za zboží nebo za služby a následkem je inflace a nezaměstnanost.

Konkurence ceny snižuje a monopol ceny zvyšuje tak to zde mnoho tisíciletí všude funguje. Dlouho jsi psal jako pitomec diplomovou práci abys měl titul a když jsi konečně získal titul, tak jsi svoji diplomovou práci uložil na věčné časy do šuplíku, protože ji nedokážeš proměnit na zisk. Proč vlastně plýtváme časem a penězi na pitomosti už mnoho tisíciletí?

Příčinou každého plýtvání jsou chyby v nás nebo okolo nás, psaní diplomové práce je chybou v monopolním vzdělávacím systému, a je obtížné tuto chybu eliminovat. Jakmile chyby hluboce zakoření tak je nelze už eliminovat. Největší naší evoluční chybou je nahrazení praxe za teorie, potom se jako pitomci divíme tomu, že v praxi teorie nefungují, komu není rady tomu není pomoci.

Nebude to už trvat evolučně dlouho a místo pitomců zde budou roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty a pitomci se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala nenásilně globální genocida. Nejsou lidi tak nejsou problémy, lidi to byla evoluční testovací verze, co se evoluci bohužel nepovedla, a tak finální verzí bude autonomní inteligentní robot na akumulátory. 

Vita1971

Vita1971 | 23. 10. 2022, 13:49:43 | více příspěvků | napsat uživateli

Azazel-Andel, Postmaster, Vít Kouba a dokonce zablokovaný nick Zpovednice je jeden člověk psychopat, co tyto nicky používá Jinak je vidět jak mi závidíš a děláš mi tu super hezkou reklamu Jsi nemocný pahejlovec beznohý pedofil, co máš nadoživotní léčbu a jedinou věcí co se umíš bavit je internet a tak obtěžuješ dál lidi a na mě jsi přivěšenej jako hovno, no prostě smrdíš na Libku jako bezcenný hovno, tak bys měl odejít do tvých blogů o kravinách, kde si sám komentuješ články

uživatel eliminován | 22. 10. 2022, 04:16:30

Farma zvířat PDF
https://1url.cz/AraYq

román 1984 PDF
https://1url.cz/DraYE


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

wellnesssaunaholkakamarádkakámoškabázeňmístopartavětšinavířivkaneznámodotaz

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑