Diskuze a otázky - Všichni jsou dokonalí jenom já jsem zmetek

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 10. 2022, 09:15:46 |

Sobecký otec řekl svému synu, že je sobec, syn se zamyslel a odpověděl, jablko nepadne daleko od stromu a otec syna vydědil, jenže moudrý syn u soudu vyhrál a dědictví získal. Někde je v naší společnosti chyba a tou chybou je snaha druhým vymývat mozek a udělat z druhých tak pitomce, začíná to pohádkami a končí to propagandou a cenzurou.
!1!
Všiml jsem si toho, že nikdo nekomentuje to, co napíši na internetu, nejspíše není, co komentovat, protože vše, co říkám to je nahá pravda, pravda je nahá a lež je oblečená do pokrytectví o tom je naše pokrytecká společnost ve které je vše organizováno pomocí organizací.
!5!
Neznabozi a jinověrci říkají, dokud boha neuvidíme tak na něj neuvěříme, copak slepý může vidět to, co vidí ten, kdo není slepý? Bůh není subjekt, který by byl naším otcem, co je nad námi v ráji, bohem je všemu evoluční proces, protože on má všechny vlastnosti boží, jakými je; Stvořitel, Existuje sám o sobě, Svrchovaný, Neměnný, Dokonalý, Věčný, Neomezený, Svatý, Pravdivý, Dobrý, Milující, Plný milosti, Spravedlivý, Soudce atd.
!54!
Pane náš, jenž jsi v nás, posvěť se jméno tvé, které je pravda a láska, přijď království pravdy a lásky, buď vůle tvá jak v nás, tak i okolo nás. Štěstí dej nám dnes a odpusť nám naše chyby, jako i my odpouštíme druhým jejich chyby a neuveď nás v pokušení, lhát a krást, ale zbav nás od všech problémů.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 512 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 23. 10. 2022, 16:11:08

V dávné minulosti se měl dobře ten, kdo byl silný a chytrý, svět byl jednoduchý a každý věděl, jak svět funguje. Neustále mnoho lidí a organizací se snaží uspět ve veliké konkurenci s nějakým zbožím nebo službou a zjišťují že úspěšné je to co je populární. Pokud nejsi populární tak si můžeš popularitu koupit pomocí reklamy, náklady na reklamu zaplatíme větší cenou za zboží nebo za služby a následkem je inflace a nezaměstnanost.

Konkurence ceny snižuje a monopol ceny zvyšuje tak to zde mnoho tisíciletí všude funguje. Dlouho jsi psal jako pitomec diplomovou práci abys měl titul a když jsi konečně získal titul, tak jsi svoji diplomovou práci uložil na věčné časy do šuplíku, protože ji nedokážeš proměnit na zisk. Proč vlastně plýtváme časem a penězi na pitomosti už mnoho tisíciletí?

Příčinou každého plýtvání jsou chyby v nás nebo okolo nás, psaní diplomové práce je chybou v monopolním vzdělávacím systému, a je obtížné tuto chybu eliminovat. Jakmile chyby hluboce zakoření tak je nelze už eliminovat. Největší naší evoluční chybou je nahrazení praxe za teorie, potom se jako pitomci divíme tomu, že v praxi teorie nefungují, komu není rady tomu není pomoci.

Nebude to už trvat evolučně dlouho a místo pitomců zde budou roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty a pitomci se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala nenásilně globální genocida. Nejsou lidi tak nejsou problémy, lidi to byla evoluční testovací verze, co se evoluci bohužel nepovedla, a tak finální verzí bude autonomní inteligentní robot na akumulátory. 

Vita1971

Vita1971 | 23. 10. 2022, 13:50:28 | více příspěvků | napsat uživateli

Azazel-Andel, Postmaster, Vít Kouba a dokonce zablokovaný nick Zpovednice je jeden člověk psychopat, co tyto nicky používá Jinak je vidět jak mi závidíš a děláš mi tu super hezkou reklamu Jsi nemocný pahejlovec beznohý pedofil, co máš nadoživotní léčbu a jedinou věcí co se umíš bavit je internet a tak obtěžuješ dál lidi a na mě jsi přivěšenej jako hovno, no prostě smrdíš na Libku jako bezcenný hovno, tak bys měl odejít do tvých blogů o kravinách, kde si sám komentuješ články


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

synchybadruháotecjablkosoudmozeksnahasobecpohádkapitomecdědictvízmetekpropagandainternetstromcenzurouspolečnostdalekokonec

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑