Diskuze a otázky - Všechna tajemství zde jsou evolučně dočasně

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 12. 12. 2021, 10:03:53 |

Staré knihy nám v nahotě odhalují to, že lidi v minulosti neznali to, co známe dneska, a tak chybovali. Největším tajemstvím je, jak něco funguje, podívejme se na politiku a ekonomiku, jak funguje, když odhalíme všechna tajemství, za ekonomikou a politikou je parazitování těch co jsou nahoře na těch co jsou dole.

Každá lidská organizace je postavená na centralizaci, která lidi v organizaci rozděluje na otroky a otrokáře, rovnost je zde jenom ve smrti. Snažíte se o to se mít dobře ale jelikož jste otrokem tak je vaše snaha marná, a tak to řešíte tím, že kouříte cigarety a pijete slivovici, logicky si tím zničíte zdraví a předčasně umíráte.

Otrok je loutkou, kterou ovládají otrokáři, války v nahotě odhalují to, že jsme jenom otroci, které mohou otrokáři vraždit beztrestně po milionech mnoha způsoby. Pokud by mohli demokratické politické volby eliminovat ekonomické otroctví tak by se všude volby zakázali.

Vše je zde hra a pravidla určují otrokáři nebo situace, stali se z nás loutky s nulovou hodnotou, protože lidí je na světě jako sraček, následkem jsou; konflikty, války, revoluce, terorismus, extrémismus, vandalismus, pandemie atd. podívej se na sebe do zrcadla a spatříš v zrcadle čerta co žije v pekle!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 185 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑