Diskuze a otázky - Vše se točí okolo toužení po lásce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 31. 08. 2022, 10:06:38 |

Proč je zde nedostatek lásky? Láska je obchod, ve kterém je něco za něco, pokud chceš lásku dostávat tak musíš lásku dávat, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, bylo a bude! Často se každý setkal s tím, že lásku dával a nazpět nic nedostal, a tak přestal lásku dávat, protože se mu to nevyplatilo.
!905!
Pokud krmíte parazity tak nazpět za to nic nedostanete, v tom je problém toužení po lásce, ten druhý je parazit, protože dobrota je žebrota. Co je to život, to je základní otázka, na kterou si musíme odpovědět správně, abychom pochopili naše problémy s láskou a pravdou. Život je o násilí, pokud by zde nemohlo být násilí u života tak by život zde evolučně skončil!
!905!
Když to nejde po dobrém tak se to řeší po zlém o tom je; soutěž, hra, boj, hříšnost, egoismus, pokrytectví atd. Jakmile se začne násilí u lidí potlačovat, tak následkem je nakonec jistě válka, ve které se vraždíme po milionech, pandemie je taky válka, i když zde nejsou zbraně a vojáci. Proč je televize a internet plný násilí?
!905!
Je to jenom dobrý obchod, ve kterém násilí přináší veliké zisky těm, co nabízejí v televizi a na internetu násilí! Proč je zde antikoncepce a jsou zde i potraty? Lidí je všude jako sraček, a tak mít hodně dětí je na hovno! Vše jistě směřuje k velikým válkám, protože zde jsou pro války ideální podmínky, díky tomu že zde byl dlouho mír! 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 175 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑