Diskuze a otázky - Víte jaká je minulost všech kandidátů na prezidenta republiky v roce 2023

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 11. 2022, 10:39:12 |

Je zde sice možné získat informace na internetu, dneska je poslední den, kdy je se možné zaregistrovat, a tak je konečně už jasné, kdo bude kandidovat na prezidenta a kdo nebude kandidovat, současnému prezidentu skončí funkční období 8. března 2023. Víte jaká je minulost všech kandidátů na prezidenta republiky v roce 2023, víme to, že kandidáti na prezidenta mají většinou za sebou absolvování vysoké školy, neznáme ale to, jaké známky zde měli a neznáme ani jejich diplomové práce. Známe jenom to, jak vypadají a kolik je jim let, to je velmi málo informací.

Většina kandidátů byla spojená s vysokými státními funkcemi za socialismu a tím i byla v KSČ nebo agenty StB, často je zde slyšet pokrytecká výmluva, že kdo chce v míru s vlky žít, musí i vlkem být. Rozdělení na vlky a ovce je zde od té doby co jsme si cizí díky přelidnění a zde platí zásada, že z cizího krev neteče a dobrota je žebrota. Jde o tom být silný jako lev a chytrý jako liška, o tom je úspěch v; podnikání, obchodě, politice, náboženství, filosofii, vědě, technice, umění atd. Vše je zde hra o hodnoty, hrát o hovno je na hovno! Vyšlo mnoho knih o tom, jak být úspěšným, jsou to ale jenom mrtvé teorie, co v praxi nefungují!

Co je to politika to je zásadní otázka, na kterou je třeba správně odpovědět! Je zde mnoho názorů na to, co je to politika a pokud se na to zeptáte politiků tak zjistíte že ani oni neznají správnou odpověď na to co je to politika. Politika je obyčejné mediální divadlo a politici jsou herci na tomto divadle, ideálním politikem je proto dobrý herec, jde o to se naučit roli a tu správně na politickém divadle zahrát, pevný charakter si politik nemůže proto dovolit, protože by už nebyl dobrým hercem. Vzpomínám si na to, jak jsem byl na vojně a měl jsem zbytečný problém s majorem, protože jsem zapomněl na to, že je to soudruh ze zvyku jsem mu řekl pane.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 214 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑