Diskuze a otázky - Vadí vám ztráta dobrého zaměsnání?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 04. 2019, 12:58:53 |

!54!
Měl jsem se velmi dobře díky vysoké funkci kde jsem měl k dispozici sekretářku a řidiče taky jsem měl veliký drahý služební byt zadarmo. Jenže najednou na moje místo nastoupil autonomní inteligentní robot na dobíjecí baterie vyrobený v Číně, původně mě prý měl robot zastupovat jenom v nenáročných situacích aby šetřil můj hodnotný čas, jenže robot se neustále zdokonaloval a najednou prý byl lepší než jsem byl já a tak jsem dostal výpověď a zlatý padák.
Zpočátku jsem si naivně myslel že robot selže a tak se vrátím nazpět, jenže oni koupili ještě jednoho záložního robota a tím jsem odepsaný. Snažil jsem se si najít novou vysokou funkci kde je k dispozici sekretářka a služební řidič, jenže tyto funkce obsadili roboti, i na funkci prezidenta je už robot. Nakonec jsem se psychicky zhroutil a skončil jsem v psychiatrické nemocnici na pavilonu kde jsou jenom dlouhodobě nezaměstnaní vysokoškoláci. Jako personál zde jsou roboti a je zde i robot psychiatr, máme zde k dispozici televizi a internet, vaří zde velmi dobře, i sex zde můžeme mít, někteří zde mají i psa kterého chodí do parku venčit.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 470 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 2. 04. 2019, 19:37:29

> skandian
Na moji stránku
https://gvkb.cz/
chodí 51 robotů od Seznamu a Google o tom to je.
!11!

uživatel eliminován | 2. 04. 2019, 16:06:03

nepotřebuju služební auto s řidičem, sekretářku a byt zadara k tomu, abych se cítila šťastná. Ale ty to stejně myslíš jinak....stočíš to k robotům, tím se zřejmě projevuje ta tvoje vůdcovská a stvořitelská mánie.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

robotdobréfunkcemístosituaceztrátadíkzlatčascíndispozicebateriesekretářkavýpověďvysoká

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑