Diskuze a otázky - uvařěný měkký hovězí...

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 11:28:59 |

čeče lidi poznáte když je hovězí uvařeny a hlavně měkky? já jsem teda asi pěknej debil,pač ho zrovna vařím,před chvilkou jsem ho donesla maťuli ,ať ho zkusí,jestli je dobry a ta mi sdělila,že je upe tvrde...přitom mě přišlo upe měkke...jak jste na tom vy? jinak pěknej zbytek dne a dobrou chuť pro ty,kteří obědvaj :-D

reagovat

V diskuzi je 18 příspěvků a shlédlo ji 1202 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

goodvojtik

goodvojtik | 17. 08. 2008, 15:15:59 | více příspěvků | napsat uživateli

Asi to byl starej vůl, jinak je to tak jak napsala Blanicka.Tea

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 14:14:15

takový hovězí si muselo projít na jatkách pěkným peklem a ty se pak divíš že je tvrdý!735!

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 13:17:00

pixchni donej paratkem,kdyz do toho masa de lehce tak je mekky, akdyz si nejses jista,kousek si ukroj a ochutnej,pak uvidis zda je na skus tvrdy nebo mekky

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 12:35:33

!1120!nejim to takže ani nevim

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 12:33:28

hovězí trvá dlouho

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 12:09:07

Hovězí nejím, takže neporadím !1075!!1410!

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 12:09:04

hovezi je svine hod to do papinaku a ten otevri tak za hodinu a pul:D a pak bude jisty ze bude mekky:D

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 11:52:09

charlie74:děkuji !1!

The_Unforgiven

The_Unforgiven | 17. 08. 2008, 11:50:17 | více příspěvků | napsat uživateli

Něco mi říká, že ty nepoznáš ani kdy máš orgasmus !2!

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 11:48:02

no a nebo ho taky vytáhni a nakrájej na tenčí platky a pak dovař. to bude zaručeně nejrychlejší.

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 11:46:44

pokud je vařené,lehce do něho zajede špejle.radši ho převař,než nedovař. jestli jsi chytla nějakou svinu maso,může se vařit i 3 hodiny,než změkne. poud máš doma prášek do pečiva,přidej tam tak půl sáčku,trochu to pomůže masu změknout...!691!

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 11:42:58

hovězí nevařím, páč ho nejím!1363!

Blacinka.Teja

Blacinka.Teja | 17. 08. 2008, 11:40:04 | více příspěvků | napsat uživateli

tak musíš do něj píchat a koukat se dovnitř ne..? :D .. Podle toho poznáš jestli se ti dobře upeklo nebo ne, jinak to budeš mít tvrdé .. :D

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 11:39:37

hele, já hovězí nemam ráda, takže ho nevařim.. takže bohužel, ale poradit ti nemůžu.. !2! jediný co vim, že to prej trvá dlouho a měl by ti pak jít jednoduše odtrhnout kousek vidličkou, pak je prej uvařený.. ale osobně fakt nevim, s hovězim zkušenosti nemam.. !2!

Smoked

Smoked | 17. 08. 2008, 11:35:59 | více příspěvků | napsat uživateli

Jestli je tvrde tak ho musis chvili mucit a mozna casem vymekne!2!

hank32

hank32 | 17. 08. 2008, 11:32:03 | více příspěvků | napsat uživateli

se casem naucis.!2!

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 11:31:35

smůla no!811!

uživatel eliminován | 17. 08. 2008, 11:30:44

hovězí je svině !785!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

pěknejhovězítvrdéchvilkazbytekčečedebildobročlověkmaťuliuvařěnýobědvajdenchuť

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑