Diskuze a otázky - Svobodné je to co je nezávislé na centrálním systému

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 10. 2022, 09:06:10 |

Vytvořili jsme kdysi dávno velikou závislost na centrálním systému a tím jsme se stali otroky centrálního systému. Vše je zde mnoho tisíciletí násilně řízeno z centra, v centru je ráj a daleko od centra je peklo, rovnost je zde jenom ve smrti. Pokud by mohli demokratické politické volby eliminovat centralismus tak by se volby zakázali!

V přírodě je svoboda, protože zde není centralismus, proto příroda funguje a nejsou zde krize a problémy, komu není rady tomu není ani pomoci, vše zde jsou příčiny a následky, pokud jsme z lidí pomocí centralismu udělali ubožáky, tak následkem je; pandemie, inflace, válka, drogy, prostituce, korupce atd. ryba smrdí od hlavy, bylo a bude!

Chyby jsou luxus, který si nemůžeme dovolit, a tak nahradíme lidi za autonomní inteligentní roboty, nejsou na světě nikde už lidi tak zde nejsou s lidmi problémy to je logické. Zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, robot je jasná volba, a proto se lidi z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala optimálně genocida, pro nikoho nebude imunita nebo výjimka i elity se odsunou do rezervací!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 116 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑