Diskuze a otázky - Svaté knihy sepsali čerti

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 12. 2021, 13:31:23 |

Z díla se pozná tvůrce a pokud se podíváme na dílo jaké jsme zde zanechali za mnoho tisíciletí, tak nám dojde to, že jsme všichni čerti, co žijí v pekle. Svaté knihy sepsali čerti, proto aby z čertů udělali pitomce, od čertů můžete očekávat jenom čertoviny, boha a anděly si čerti vymysleli, aby mohli stvořit sekty a náboženství, dneska je zde v pekle místo náboženství politika a reklama.

Svaté knihy jsou pohádky pro dospělé čerty v pekle, vše je zde o tom že život v pekle není ideální, a tak v pekle vznikají svaté ideologie a taky zde jsou i drogy které z čertů dělají blázny. Digitalizace v pekle vedla k tomu, že zde místo knih je televize a internet, zde je pro čerty k dispozici moderní přeprogramování mozku pomocí dogmatické propagandy na pitomosti.

Máte v pekle možnost jít k pekelným politickým volbám v naději, že po volbách bude čertům líp, sliby se slibují a blázni se radují, líp bude jenom kariéristickým čertům, které jste naivně zvolili za svoje zástupce, pochopte konečně to, že v pekle nejsou žádní andělé! Bůh a andělé to byla testovací verze co se evoluci nepovedla, a tak finální verzí jsou čerti co myslí na čertoviny.
!31!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 161 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑