Diskuze a otázky - Stvořitel se jmenuje smrt

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 29. 09. 2022, 06:05:41 |

Podívejme se na vlastnosti, jaké má Stvořitel a jaké vlastnosti má smrt, dojde nám to že stvořitelem času a prostoru je smrt, to znamená že náboženství dělá z lidí pitomce pomocí propagandy a cenzury! Proč nemáme rádi smrt? Smrt nám vystavuje účet za naše chyby a říká nám, komu není rady tomu není pomoci!
!905!
Tam kde existuje život tam je i smrt, vše je o protikladech, mezi kterými je napětí, bohatí se bojí smrti a chudí se smrti nebojí, je to celé o hodnotě našeho života! Proč život většiny lidí na světě nemá žádnou hodnotu? Většina lidí je nemocná a žije v nemocnici, a proto jejich život nemá pro ně hodnotu!
!905!
Problém s; vandaly, bezdomovci, žebráky, příživníky, zloději, lháři atd. je problémem nemocných lidí, z dálky může nemocný člověk vypadat jako zdravý, z blízka poznáme to, že je nemocný, pokud by zde byla dokonalá diagnostika nemocí u lidí, tak by zde byl každý člověk na světě nemocný od narození do smrti, nemocní rodiče mají logicky nemocné děti! Pokud je společnost složená jenom z nemocných lidí, tak je společnost nemocná!
!905!
Společnost se může uzdravit jenom tím, že se lidi nahradí za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou na světě už nikde lidi tak zde nejsou ani; nemoci, pandemie, smrt atd. je to celé o příčině a následku! Civilizace je od svého počátku o snaze nahradit vše co je živé za to co není živé, už jenom zbývá to poslední, nahradit lidi za roboty, člověk to byla testovací verze a robot je finální verze, vše je zde evolučně dočasně a vše se recykluje.  

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 110 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑