Diskuze a otázky - Smrt nemá s nikým slitování

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 09. 2022, 18:33:19 |

Dneska jsi populární a bohatý a potom přijde smrt a vše rychle skončí! Někdo smrt hledá a jiný před ní utíká zaleží na situaci, pokud je zde válka tak smrt přichází předčasně pro mnoho lidí. Smrt je stejným problémem jako naše narození, jde zde o existenční extrémy, se kterými jsou časté problémy.
!905!
Nejlepší je se nenarodit do tohoto blázince ve kterém si blázni hrají na to co nejsou! Lidi od pradávna zajímá, jestli existuje něco po smrti nebo je smrt konec po kterém nic není? Náboženství lidem slibuje ráj nebo převtělení, věda tvrdí, že smrtí vše končí, a tak ti co nevěří na to, že je něco po smrti hledají štěstí v náhražkách jako je popularita a bohatství.
!905!
Naše inteligence nám neustále plánuje náš osud a smrt je něco s čím si nedokáže inteligence poradit, a tak vytváří pohádky o tom, že je po smrti ráj nebo převtělení, problém je v naší inteligenci, která považuje smrt za složitý problém, který nejde pomocí inteligence vyřešit! Pokud bychom žili jako žijí rostliny, tak bychom k ničemu nepotřebovali už inteligenci a tím bychom neřešili problém se smrtí!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 116 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑