Diskuze a otázky - Psychicky nemocní prezidenti a ředitelé

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 04. 2019, 09:30:28 |

!54!
Práce prezidenta a ředitele je spojená se syndromem vyhoření, protože je to marný boj s problémy na které není řešení, jak léčit optimálně psychicky nemocné prezidenty a ředitele? Doporučuji minimálně roční pobyt v psychiatrické nemocnici, zde přijdou na jiné myšlenky a po návratu už nebudou trpět syndromem vyhoření.
Jsou věci, na kterých se nesmí šetřit, léčit a vyléčit, kontrolovat a eliminovat, pracovat a bohatnout, atd. Bohatství a psychickou nemoc nikdo dlouho neutají, pro nikoho v EU zde nebudou výjimky a imunita, nastane hon na psychicky nemocné lidi co zde mají velikou protekci kterou si nezaslouží.
Postavíme v EU veliké moderní psychiatrické nemocnice a zde budeme léčit mocné a bohaté lidi co trpí psychickými nemocemi, nebudou se uznávat výjimky a imunita, každý je dneska snadno nahraditelný, zavedou se v EU měsíční testy na psychické zdraví lidí od narození do smrti, mnoho jedinců je zde ve stavu, kdy se léčení v psychiatrické nemocnici už nevyplatí, a takové jedince pošleme do krematoria.
Z EU zmizí psychicky nemocní lidé, a v druhé vlně, zmizí z EU i tělesně nemocní lidé, podívejme se do přírody zde je taky kontrola kvality a to co je nemocné to je eliminované. Jelikož v EU nastane veliký nedostatek zaměstnanců, tak tento nedostatek zaměstnanců vyřeší inteligentní autonomní roboti na baterky, a tak robot prezident bude vyznamenávat roboty.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 473 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 15. 04. 2019, 19:26:58

> skandian
Kde ale mají vzít kariéristi čas na relaxování
!11!

uživatel eliminován | 14. 04. 2019, 18:43:27

syndrom vyhoření může potkat (a potkává) hodně lidí. Obzvlášť lidi, kteří nedokážou správně relaxovat.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

prezidentředitelvyhořenísyndrommyšlenkaproblémřešenínemocnicebojprácebohatstvínemocnývěcpobytnávrat

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑