Diskuze a otázky - Proč v pekle jsou čerti?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 11. 2022, 08:57:07 |

Statistiky v nahotě odhalují to, že nejsme lidi, ale jsme všichni čerti, co žijí v pekle, co z dálky vypadá jako ráj kde jsou andělé. Propaganda a cenzura v pekle tvrdí čertům, že teprve po smrti existuje peklo, po smrti nic není, smrtí vše končí, život je experiment a smrt je konec experimentu. Pro čerty v pekle je zde mnoho náhražek, které dávají čertům iluzi toho, že žijí v ráji, jde o; léky, drogy, víru v zázraky, televizi, internet atd.

Je naivní představa že by mohla změna politiky, nebo změna náboženství, vést k tomu že se konzumní peklo promění na ráj, vše zde jsou příčiny a jejich následky, peklo je následkem konkurenčního boje o zdroje, je třeba pochopit to že; politika je boj o moc, náboženství je boj o pravdu, ekonomika je boj o zisk, umění je boj o popularitu atd. mír je boj který nevidíme, protože je nám tento boj vzdálený!

Když to nejde po dobrém tak se to řeší po zlém, proto je zde konzumní peklo, ve kterém jsou čerti. Pokud by mohli volby změnit peklo na ráj tak by se volby v pekle zakázali, volby politiků nebo prezidenta nic v pekle nemohou změnit, místo starých čertů si zvolíme nové čerty, v pekle nejsou nikde andělé, protože andělé jsou jenom v ráji.

Vše, co je mrtvé to existuje na věčné časy v ráji, protože po smrti zde už není možný boj o zdroje, proto čerti páchají v pekle sebevraždy, aby se tak dostali rychle do ráje. Peklo nemá rádo sebevrahy, protože peklo potřebuje mnoho pitomých otroků, které je možné okrádat o zisk z jejich těžké a špinavé práce, aby se elita v pekle měla velmi dobře, nadbytek je možný díky nedostatku, v pekle vládnou lháři a zloději, o tom to v pekle bylo a bude.
!31!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 809 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑