Diskuze a otázky - Proč si blázni volí za svoje zástupce blázny?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 09. 2022, 07:42:26 |

Blázni vytvořili politiku, aby tak nahradili dogmatickou centrální totalitu, jenže si neuvědomili to, že se tak změní jenom povrch a pod povrchem budou pořád blázni co žijí v konzumním blázinci! Z dálky může někdo vypadat jako normální člověk, protože o něm nemáme informace a pokud o něm získáme všechny informace tak zjistíme, že je to blázen, který si hraje na to, co není! Dneska budou blázni chodit volit za svoje zástupce blázny, to logicky nemůže politicky a ekonomicky optimálně fungovat, slepý nemůže vést slepé!
!905!
Potřebujeme nahradit blázny za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou blázni tak zde logicky není ani konzumní blázinec! Tak jako můžeme testovat u bláznů inteligenci tak můžeme i u bláznů otestovat to nakolik jsou blázny do toho co milují. S příchodem lásky došlo k tomu, že je zde konzumní blázinec, ve kterém se blázni zavírají do vězení nebo blázince, taky se blázni vraždí ve válce nebo pomocí sebevražd.
!905!
Problém s příživníky, co se nechtějí přizpůsobit konzumnímu blázinci už brzo jistě vyřeší globální umělá inteligence, která všechny egoistické blázny odsune do rezervací a zde oddělí muže od žen, aby se blázni nemohli rychle rozmnožovat jako egoistický invazní druh, který se řídí heslem po mě potopa, a proto zde je všude politický a ekonomický blázinec. Jakmile bude robot prezident vyznamenávat roboty tak zde konečně skončí konzumní blázinec, nejsou na světě blázni, tak zde není ani blázinec to je logické.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 116 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑