Diskuze a otázky - Proč se ve škole neučí egoismus?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 07. 2022, 12:35:12 |

Žijeme v době velikých mediálních slibů, které se nikdy nesplní, všichni slibují zázraky, ale zapomínají je splnit, začíná to pohádkami a končí to reklamou na pitomosti. Většina pitomců naivně čeká na zázraky, protože nepochopili to, že dobrota je žebrota. Jediná láska je zde sebeláska, vše ostatní je pokrytecký obchod nebo pokrytecká politika. Všichni chtějí na druhých parazitovat pomocí výhod které si nezaslouží, vše, co se nabízí zadarmo to je chytrý podraz.
!905!
Jsme společností naprogramováni k tomu abychom nebyli pokryteckými egoisty, protože pokrytecké egoisty nejde snadno ovládat. Kdo není pokryteckým sobcem se dostává často do zlé situace, která jej srazí do stresu a deprese, řešením nejsou drogy ani víra v zázraky. Co z toho máte, když v honbě za penězi onemocníte a předčasně zemřete, podlehli jste jenom mediální iluzi, která z vás udělala ekonomického otroka, který nežije svůj život.
!905!
Proč se ve škole neučí egoismus, pokrytecká společnost nepotřebuje pastýře, ale potřebuje ovce! Dobře se má ten, kdo má mnoho nepřátel, co mu závidí jeho výhody, které získal díky svému egoismu. Poznej sebe a poznáš všechny lidi na světě, z dálky vypadá každý jinak ale z blízka poznáme, že každý člověk je pokrytecký egoista, každý by chtěl stejný plat a stejné výhody, jaké má ředitel nebo prezident, rovnost je zde jenom ve smrti!
!905!
Když vyšla tiskem kniha (1532) Vladař tak byla tato pravdivá kniha zařazená brzo mezi zakázané knihy! Lidé klidně ublíží tomu, koho milují, protože láska je morální závazek a ten pro svůj prospěch klidně poruší. Právě proto, že jsou špatní a slabí. Ale strach z trestu je přece jen drží na uzdě. To je krátká ukázka z této knihy.
!905!
Problémem je vždy střet zájmů mezi těmi, co jsou nahoře díky protekci a těmi co jsou dole, protože nemají protekci, co je dovoleno těm, co jsou nahoře to je zakázáno těm, co jsou dole, bylo a bude. Rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole je následek pokryteckého egoismu, jak by naše civilizace vypadala, pokud by zde nebyl pro nikoho možný altruismus a každý by byl vychován jako dokonalý egoista?
!905!
Každý by dostal do hlavy kontrolní GVKB čip, který by jeho egoistické myšlení odpojil od egoistické reality, a tak by každý znal jenom egoistickou virtuální realitu, ve které by mohl být každý bohem nebo prezidentem, protože ve světě virtuálních iluzí jsou zázraky možné. Ze všech lidí by se stali tak levní otroci, co psychicky žijí jako otrokáři, ego by tak bylo spokojené a ekonomika by fungovala optimálně. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 153 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑