Diskuze a otázky - Proč psychopati jako krysy čekají na svoji příležitost

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 06. 2019, 15:54:45 |

Internetové diskuse na sociálních sítích rozbíjejí psychopati, zejména pokud se týkají nějak morálky nebo ještě lépe sexuality. Psychopati jako krysy čekají na svoji příležitost, aby mohli zneužít jakékoli téma k propagaci své ubohé ideologie, plné pověr, bigotnosti, zášti, zaostalosti a pověrečnosti. Psychopati nejsou žádným přínosem diskusí, ale jednoznačně destrukčním prvkem, protože nakonec každou diskusi počastují průjmem citací z nějaké staré knihy a diskuse se nakonec zvrhne v řešení blbostí a jejich pověr místo konkrétního rozboru daného jevu.

Nevím, zda si to psychopati uvědomují, ale jsou v EU pouze tolerovanou minoritou. Jsme sekulární stát a máme i sekulární školství. Náš stát vám toleruje a umožňuje vychovávat vaše děti podle vašich pověrečných historek. Stát vám toleruje, že przníte své děti bludy o tom, že vesmír a Sluneční soustava vznikla za šest dní, což je v rozporu s vědou a tím, co se učí ve škole. Stát vám toleruje, že przníte své děti bludy o tom, že byla celosvětová potopa a že všichni lidí včetně asiatů a černochů jsou potomci Adama. Těch nesmyslů a pohádek, kterými vyživujete jako psychopati své děti, jsou miliony.

Přesto vám to EU toleruje a děti vám neodebere. Měli byste si toho vážit. Taktéž byste si měli vážit toho, že vám EU umožňuje mít vaše církevní budovy, kde se můžete scházet a šířit další bludy. Můžete se modlit, můžete prakticky bez omezení vykonávat svoji zájmovou činnost. Ale vám to, zdá se, nestačí. Chtěli byste mít podíl na moci a rozkazovat normálním lidem a sekulární společnosti, co má a co nemá dělat. A taky evidentně podle vaší aktivity na internetu chcete ovládnout mediální prostor a sociální sítě.

Vaše ideologie je přitom dogmatická. Propagace nacismu je už zakázána, tím, jak provokujete, si ale koledujete o to, aby vám někdo klepl po vašich zlých pařátech, které do všeho jako psychopati strkáte! Opakuji, jste to vy psychopati, kdo se chovají jako invazní agresoři. Všiml jsem si toho u mnoha témat a sleduji to už mnoho let, můj článek je logickou reakcí na vaši činnost. Kdyby nebylo vašeho provokativní psaní a propagace vaší dogmatické ideologie, nebylo by mé reakce. Je třeba dát globálně všem psychopatům do hlavy GVKB čipy, čipy odříznou mozek od reality a z psychopatů se stanou levní roboti na dálkové ovládání, vše zlé je pro něco dobré, i ty dostaneš do hlavy GVKB čip.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 211 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑