Diskuze a otázky - Proč je zde nedostatek geniality?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 02. 2020, 17:54:07 |

!955!
Milé děti každý člověk je originál, někdo je geniální a jiný není geniální, někdo je inteligentní a jiný není inteligentní, genialita je otázkou genetickou, kdy zdědíme v nějaké specializaci genialitu. Někdo je geniální na hudbu a jiný je geniální na literární činnost, genialita je talent a tak existují na uměleckých školách talentové zkoušky.
!973!
Umění je spojeno s genialitou, pro řemeslo stačí inteligence. Talent, který se od dětství nemůže rozvíjet ten zakrní, proč naše kultura neumožní dětem, aby mohli rozvinout svůj talent? Problém je v bídě, tam kde je bída tam se dětem neumožní, aby mohli rozvinout svůj talent.
!1124!
Kultura je chudá protože je nemocná, vše zde jsou příčiny a jejich následky, nemocná kultura dává protekci tomu, co si protekci nezaslouží a tak zde nejsou geniální lidé, díky kterým by se lidem dobře dařilo. Jak uzdravit nemocnou kulturu která myslí jenom na to, jak pomocí násilí dosáhnou úspěchu.
!1333!
Jedinou možností je zavést každoroční kontroly všech lidí na světě a ten kdo nezíská roční certifikaci kvality těla a duše ten bude eliminován, podívejte se milé děti do přírody, zde vše co je nemocné to je eliminované, dobrota je žebrota, nebudou pro nikoho výjimky a imunita, padni komu padni, nejsi inteligentní a geniální tak budeš eliminován, pokud je zde kvalita u lidí tak se ekonomický úspěch jistě brzo dostaví, o tom je fungující kulturní civilizace, nemá smysl opravovat draho to, co se už nevyplatí opravovat.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 291 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑