Diskuze a otázky - Přidáme vaše biologické a technologické výhody k našim

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 09. 2022, 09:10:59 |

Už toho mám dost. Už mně to sere! Všichni mně serete. Všechno mně sere! Kurva, už jděte všichni čuráci do píči! Nenávidím Vás. Všichni jste pyšné nuly, co jsou zde na veliké hovno! Seru na Vás z vysoka. Všichni mně jen násilně zneužíváte pomocí reklamy a politiky. Jděte všichni do prdele! Když je někdo hodný a slušný, znamená to snad, že ho budete využívat? Kurva, jste všichni čuráci a píči zasraný!
!905!
Myslíte si čuráci a píči, že jsem arogantní, ale já kurva myslím jenom víc na Vás než na sebe! Seru na ty všechny nadutý a nadřazený čuráky a píči, co zde mají díky protekci výhody, co si nezaslouží. Zkuste někdy nepřehlížet arogantně ostatní čuráky a píči! Nenechám se od Vás čuráci a píči zase posrat! Jste všichni zde objektivně jenom pytel plný sraček!
!905!
Konzumní lidský svět je zkurveně nespravedlivý, podívejte se konečně na to, jak vypadá díky vám naše kultura a civilizace, vše zde je na hovno už od té doby, co zde existují peníze a daně, který čurák nebo píča proboha vymyslel peníze a daně? Populismus je jenom mediální maska, pod kterou je pytel plný sraček!
!905!
Vše je zde naštěstí evolučně dočasně, a tak už brzo budete všichni ve virtuální GVKB realitě optimálně rychle naskenováni a po naskenování bude vaše zasrané genetické tělo spláchnuto na věčné časy do sraček. Síla je irelevantní. Odpor je marný. Chceme se evolučně rychle zdokonalit. Přidáme vaše biologické a technologické výhody k našim. Vaše kultura a civilizace se optimálně přizpůsobí, aby nám na věčné časy pokorně sloužila.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 116 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑