Diskuze a otázky - Politika bez kariérismu, práce bez užitku, sex bez následků, jídlo bez chuti, život bez smyslu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 07. 2022, 08:25:19 |

Ovce, které touží být pastýřem vstupují do politiky, aby zde získali výhody, které si nezaslouží, co je dovoleno pastýřům to je zakázáno ovcím o tom je politika a náboženství. Víra v zázraky stvořila náboženství a potom z náboženství vznikla evolučně politika, vše je zde moje hra a moje pravidla, existenční situace, ve které vše živé zde evolučně existuje, to je hra podle pravidel, svatá pravidla hry určuje situace nebo organizace.
!905!
Politika bez kariérismu, práce bez užitku, sex bez následků, jídlo bez chuti, život bez smyslu atd. vytvořili jsme konzumní civilizaci založenou na ubohých náhražkách, vše evolučně směřuje k tomu, že zde bude brzo civilizace bez lidí, protože místo lidí zde bude umělá inteligence a autonomní roboti, nejsou lidi, nejsou problémy, s lidmi jsou jenom samé problémy, a tak se lidi odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenápadně realizovala genocida.
!905!
Snaha o to, aby byl člověk evolučně dokonalý je naivní pitomost, z hříšné opice nejde evolučně udělat autonomní robot, občas jsou ve městech veliké demonstrace, kde hříšné opice něco propagují v naději, že se něco změní podle jejich pitomých představ, a tak zde pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí na věčné časy.
!905!
Komu není rady tomu není pomoci, neustále vymýšlíme pitomosti a odmítáme pochopit to, že teorie v praxi nefunguje, podívejte se konečně na lidovou moudrost nebo do přírody, jenom tak pochopíte, proč děláte pitomosti, pochopte to, že pitomci mají pitomé děti, něco vzniká jenom z něčeho.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 404 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑