Diskuze a otázky - Počítače a internet to jsou informační technologie

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 12. 2021, 07:23:15 |

Kdo nebo co je člověk nad tím se zamýšlíme už velmi dlouhou dobu, člověk evolučně vznikl díky veliké koncentraci lidí na malém prostoru, to vedlo ke vzniku organizací, co lidem organizovali život. Náš mozek v sobě koncentruje veliké množství informací a programů, a tak je geniální, pokud by zde nebyla veliká koncentrace lidí, tak by z opice nevznikl evolučně člověk.

Lidská řeč mohla vzniknout jenom díky veliké koncentraci lidí, stejně tak i obchod a průmysl je možný jenom díky veliké koncentraci lidí. Pokud chceme pochopit co je to člověk a civilizace tak se musíme zaměřit na pochopení toho co je to koncentrace, podívejme se na populární výroky z knih a filmů, takový populární výrok (lidí je na světě jako sraček) v sobě koncentruje mnoho informací, a tak je populární.

Koncentrace nám přinesla výhody a tím i nevýhody, každý zisk je spojen se ztrátou, není zde jenom veliká koncentrace lidí ve městech, je zde i veliká koncentrace informací, a tak už nevíme co je správné a co je chybné. Počítače a internet to jsou informační technologie, které koncentrují informace a programy, čím lépe se podaří něco koncertovat ve virtuální realitě, tím více je to populární a tím to i přináší veliký užitek a zisk.

Veliká popularita mobilních telefonů je zde díky tomu že telefon v sobě koncentruje mnoho funkcí, pokud chceme evolučně postoupit k lepší civilizaci tak budeme muset začít s tím, že lidi nahradíme za stroje a programy, protože u strojů a programů je možné realizovat snadno koncentraci a tím se dosáhne lepší funkčnosti a lepší ekonomiky, člověk dosáhl svého evolučního vrcholu a jak víme, tak po dosažení vrcholu následuje pád dolů, nejsou lidi tak nejsou problémy!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 138 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑