Diskuze a otázky - Počítač, který není na moderní hry

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 30. 12. 2020, 21:04:43 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

ale vyhovuje bohatě na internet a multimédia, výhodné je koupit si větší SSD disk, větší paměť, a HDD. Počítač můžete schovat za monitor.
https://www.alza.cz/umax-u-box-j51-pro-d6258579.htm
Mini počítač Intel Gemini Lake J5005 2.8 GHz, Intel UHD Graphics 605, RAM 4GB DDR4, SSD 64 GB, Bez mechaniky, Wi-Fi, HDMI, 2× USB 3.2, 2× USB 2.0, typ skříně: Mini ITX, Windows 10 Pro
Doporučený monitor
https://www.alza.cz/28-samsung-u28e590-d2863728.htm
LCD monitor 4K 3840 × 2160, TN, 16:9, 1 ms, FreeSync, 370 cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, sluchátkový výstup, VESA
!54!

reagovat

Nejlepší odpověď podle autora

vitkouba

vitkouba | 31. 12. 2020, 23:42:53

Geniální volba
!11!

V diskuzi je 6 příspěvků a shlédlo ji 1749 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 7. 11. 2021, 07:38:50

Za každým úspěchem jsou výhody, bez výhod není možné dosáhnout úspěchu, to platí u všechno v nás a okolo nás, od počátku vzniku života na naší planetě. Výhody zde existují díky nevýhodám, aby elita měla výhody tak ostatní nemají výhody, a tak mají deprese a stres. Představme si internetové sociální fórum, které by bylo pro všechny dokonale anonymní a nebyli by zde pro nikoho možné výhody, a tak by zde nikdo nemohl logicky být úspěšný, jaký by to mělo smysl a logiku zde plýtvat svým časem?

Naše kultura je postavená na výhodách, díky kterým je zde rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Když naše egoistické myšlení zjistí to, že dosažení úspěchu je pro nás bez výhod nemožné tak následkem je stres a deprese, ocitli jsme se v začarovaném kruhu ubohosti, a tak se z nás stali logicky ubožáci, to vede k tomu, že hledáme náhražky za úspěch, takovou náhražkou jsou; pohádky, mytologie, pověry, fetiše, symboly, rituály, hnutí, sekty, náboženství, filosofie, politika, reklama, drogy, sex atd.

Propaganda a reklama nám tvrdí to, že nejsme otroci a že zde není rozdělní na otrokáře a otroky, to je mediální svatá lež, otroctví bylo a bude, pokud by zde nebylo možné otroctví, tak by se naše civilizace okamžitě systémově zhroutila a žili bychom zase jako divoká zvířata. Každá organizace je postavená na otroctví, vše je zde evolučně naprogramováno, aby to něčemu otrocky sloužilo, svoboda je iluze!  Pokud dojde ke zvýšení platů, tak následkem je i zvýšení cen, to vede logicky k inflaci nebo reformám.

Proč násilím zotročovat zvířata a lidi, když budeme moci už brzo zotročovat umělou inteligenci a roboty, najednou zde už lidi nebudou globálně mít zaměstnání a tím i peníze, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby zde tak daleko od civilizace genocida eliminovala zbytečné otroky.

Vita1971

Vita1971 | 6. 11. 2021, 18:23:54 | více příspěvků | napsat uživateli

Je to samotný Miroslav Mrkvička dement a zrůda Bohnic!811!

uživatel eliminován | 1. 04. 2021, 00:08:49

ty jseš týpek, že bych ti vykouřil čuráka:)

vitkouba

vitkouba | 2. 01. 2021, 18:52:51 | více příspěvků | napsat uživateli

Kapitalismus je ekonomická ideologie založená na tom že všechny problémy ve společnosti vyřeší peníze, to je ale teorie, která v praxi nefunguje a příčinou zde jsou pitomci co dělají jednu pitomost za druhou, řešením je nahradit globálně pitomce za umělou inteligenci a autonomní inteligentní roboty na akumulátory. Civilizace je založená na tom že originály nahrazujeme za kopie, a tak logicky nahradíme lidi za roboty, nejsou lidi tak zde nejsou chyby.

Z pohledu evoluce je zde vše jenom dočasným experimentem, protože staré nahrazuje nové, člověk dosáhnul svého evolučního vrcholu a už se nemůže zdokonalovat, a tak zde místo něj budou roboti, zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak jim vyhovíme a roboty pro ně vyrobíme.

Robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervace. Takto zde už nebudou pandemie a války, roboti se budou po záruce recyklovat a nikdo to nebude brát jako chybu. Nejsme tak bohatí, abychom mohli zaměstnávat lidi, co dělají chyby. Za vším byla a bude ekonomika, ekonomika je o tom vědět co je správné a co je chybné, lidi myslí, protože hovno vědí, a proto často chybují.

uživatel eliminován | 2. 01. 2021, 17:06:39

Roboti nemůžou nikdy nahradit člověka ani přemoci vandala, robot je naprogramovány opakovat se jak automat bez rafinovanějšího promýšlení, natož člověk dokáže improvizovat protože je člověk ne stroj, program. Ovšem zastánci filmu Já,Robot budou stále mleté ti své. Že jistěže. Stroj nedokáže oklamat člověka který přemýšlí uskocne, stroj reaguje na podněty na které je nastavený ne na ty které nezná. Nedokáže předpovídat jako člověk. Teorie že roboti ovládnou svět je zcestna.

vitkouba

vitkouba | 31. 12. 2020, 23:42:53 | více příspěvků | napsat uživateli

Geniální volba
!11!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

monitorpočítačssdusbintelmultimédiumgeminiitxdisklakeráminternethrauhdhdmiddr44gblcdgraphicsskříňtyppaměťwindowsghzhddj5005

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑