Diskuze a otázky - Nejsou pitomci, tak nejsou války

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 07. 2022, 10:30:26 |

Představme si, že by na celém povrchu této planety byla trvale jenom voda a nikde by nebylo žádné místo kde je pevnina? Ve vodě nemůže vzniknout vyspělá civilizace, protože civilizace je založená na používání ohně a pod vodou nejde rozdělat oheň.
!905!
Vše je zde o příčině a následku, abychom se měli dobře na pevnině tak jsme vytvořili pro pitomce konzumní civilizaci, jenže jsme nepochopili, jak fungují příčiny a jejich následky, problémem naší civilizace je svatá teorie, která v praxi nefunguje, vše je zde tak teoretická hra podle teoretických pravidel, následkem jsou pandemie a války, komu není rady od lidové moudrosti tomu není možno pomoci.
!905!
Svěřili jste naivně moc a bohatství pitomým starým teoretikům, a tak došlo k tomu, že váš život nemá už optimální koncepci, a proto používáte antikoncepci, pochopte konečně to, že ryba smrdí od pitomé mocné hlavy, podívejte se objektivně na kandidáty, co by chtěli dělat zde prezidenta republiky, každý kandidát je starý pitomec, potřebujeme, aby robot prezident vyznamenával roboty, nejsou na světě už pitomci, tak zde nejsou ani války a pandemie.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 145 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑