Diskuze a otázky - Naprogramuj si vše sám optimálně

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 10. 2022, 09:05:27 |

Končí dlouhá temná zaostalá doba, kdy jsme si nemohli vše sami naprogramovat optimálně a přichází nová doba ve které si můžeme vše optimálně naprogramovat.

Co je to to programování to je zásadní otázka moderní doby, programování je správné nastavení, díky kterému program ovládá složitý systém. Neustále se setkávám s pitomci, co neumí programovat, a tak se mají zle, moje snahy o to jim radou pomoci jsou marné, protože zázraky jsou jenom v pohádkách a snech.

Problémem pitomců je to, že jsou jako automobily, kterým nefungují brzdy, příčinou je genetika a výchova, pokud mají pitomí rodiče děti tak jsou jejich děti pitomé to je logické. Podívejme se na politiku a ekonomiku kterou chybně naprogramovali pitomci, a tak je zde všude krize a tím i veliká spotřeba léků na hlavu a návykových drog.

Je třeba pochopit to že pokud zde nejsou lidi tak zde nejsou s lidmi problémy, a tak nahradíme globálně lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty, politika chtěla pomocí zákonů změnit společnost, náboženství chtělo pomocí morálky změnit lidi, věda a technika nahradí lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty, vše je o tom, jak si to uděláme takové to máme, vše je zde evolučně dočasně a vše se recykluje!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 115 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑